Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _ak_

addikt

válasz westcoastog #4857 üzenetére

Nem, mert az asztalon volt ház nélkül. Sajnos a szobámban is elég meleg van és szellő sem volt nagyon. A kondik rettenet forróak voltak, máson nem éreztem, de ráállítottam egy 12centis ventit, ami hidegen tartott szinte mindent és akkor egy hétig nem is láttam ezt a problémát.

Most viszont benne van minden a házban, dual 12centis venti, plusz a táp is szív le minden hőt és az alpin is eléggé hűt. Ezek ellenére ma ill. vasárnap is láttam a hibát. Előbbi magától elmúlt és megint csak azon az adott weboldalon jött elő, utóbbi napon filmnézés közben nekem is a kép tetején egy kis csíkban villódzott néha.

Hűtés nélkül egyszer nekem egész szépen beragadt a kép, az már nem volt messze attól amire azt mondanám, h szétesett az egész(asztalostul, firefoxostul), de restart után semmi nyoma nem maradt.

Mindezek ellenére emlékeztet a jelenség a vga ram melegedésre, még a régi szép időkből, de az meg ugye nem múlik el magától, ill. terheléssel reprodukálható, de jelen esetben semmivel sem sikerült direkt előcsalni a hibát.
    Ezért is alapból én inkább vagy a deszkára gyanakodnék vagy az APU-ra.

MZperX75: Csak a lapunk, meg az APU-nk közös. Persze ettől még simán lehet memória is.

Ja egyébként a CPU-Z nem tudom, h mennyire megbízható, nyilván nem annyira, de tagnap win update közben pislogtam rajta, volt amikor 3Ghz felé is emelkedett a proci igaz nem fixen. Szorzó 28-szoros FBS meg 99,5 és 111 között ugrált. Tökre örültem neki, míg egyszer egy pillanatra, nem láttam majdnem 600as FSB-t is... ;]

• MZperX75

addikt

válasz westcoastog #4857 üzenetére

A Memók hibáznak ez csíkkal jelentkezik,azt kész!
    Ha ritkán fordul elő ,akkor nincs gond,ha állandóan akkor cserélgesd a memóriákat ill más márkájút kell nézni.
    Persze ez a lap érzékenységét is jelenti,de egyszerűbb memóriát cserélni mint lapot.

A teszt bevállt 1.5v-1.65V-on egytizedére esett vissza a hibajelenség,tehát a memóriák szarakodnak.

Új hozzászólás Aktív témák