Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
westcoastog #4857 üzenetére
Nem, mert az asztalon volt ház nélkül. Sajnos a szobámban is elég meleg van és szellő sem volt nagyon. A kondik rettenet forróak voltak, máson nem éreztem, de ráállítottam egy 12centis ventit, ami hidegen tartott szinte mindent és akkor egy hétig nem is láttam ezt a problémát.
Most viszont benne van minden a házban, dual 12centis venti, plusz a táp is szív le minden hőt és az alpin is eléggé hűt. Ezek ellenére ma ill. vasárnap is láttam a hibát. Előbbi magától elmúlt és megint csak azon az adott weboldalon jött elő, utóbbi napon filmnézés közben nekem is a kép tetején egy kis csíkban villódzott néha.
Hűtés nélkül egyszer nekem egész szépen beragadt a kép, az már nem volt messze attól amire azt mondanám, h szétesett az egész(asztalostul, firefoxostul), de restart után semmi nyoma nem maradt.
Mindezek ellenére emlékeztet a jelenség a vga ram melegedésre, még a régi szép időkből, de az meg ugye nem múlik el magától, ill. terheléssel reprodukálható, de jelen esetben semmivel sem sikerült direkt előcsalni a hibát.
Ezért is alapból én inkább vagy a deszkára gyanakodnék vagy az APU-ra.MZperX75: Csak a lapunk, meg az APU-nk közös. Persze ettől még simán lehet memória is.
Ja egyébként a CPU-Z nem tudom, h mennyire megbízható, nyilván nem annyira, de tagnap win update közben pislogtam rajta, volt amikor 3Ghz felé is emelkedett a proci igaz nem fixen. Szorzó 28-szoros FBS meg 99,5 és 111 között ugrált. Tökre örültem neki, míg egyszer egy pillanatra, nem láttam majdnem 600as FSB-t is...
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4857 üzenetére
A Memók hibáznak ez csíkkal jelentkezik,azt kész!
Ha ritkán fordul elő ,akkor nincs gond,ha állandóan akkor cserélgesd a memóriákat ill más márkájút kell nézni.
Persze ez a lap érzékenységét is jelenti,de egyszerűbb memóriát cserélni mint lapot.A teszt bevállt 1.5v-1.65V-on egytizedére esett vissza a hibajelenség,tehát a memóriák szarakodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged