Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
De ezt a tényt magát még le is fosom, de ezt miért is nem reklámozza minden teszt? Mindenhol ezt a fostos lapot használják és a legfontosabb funkció hiányzik????
Asusnak is írni fogok hogy elmehetnek sündörgős picsába a weboldalukkal. Meg mondjuk prohardver is módosíthatná a tesztjét amikor a nagy Llano tesztben vígan beírták erre a lapra, hogy bármit támogat, de csak 2 kijelzőig. (gondoltam én szuper lesz a HDMI + DVI kombó)
Hát büdös francot.
Aztán majd hétvégén amikor összerakom gépet akkor megerősítem ezt a tényt vagy cáfolom. Mindenesetre a manuálban van egy frankó táblázat ahol minden kombináció possible kivéve a HDMI + DVI.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen program, ami...?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged