Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pista0001 #120719 üzenetére
Igen
Bár jobb is talán, elég nehéz lett volna tőled ellogisztikázni, ha valami csoda proci
Ígyis vígasztaljon, hogy a The BE(A)ST jelenleg Francia földön van, tőled annyira nem is messzeÉn nem emlékszem már mikor melyik port hol... Ami anno ezzel kapcsolatban megmaradt, hogy akartam 2014 fele használtan egy HD5870-et, de végül nem lett belőle semmi, mert az pont nem tudott 100Hz-es frissítést a VGA kimeneten, (a 4000-esek még igen) és mivel CRT monitorom volt, ezért féltem a 60Hz-től. A sors érdekes fordulata, hogy 2 hónappal később meglett az első TFT-m, szinte ingyen.
Nekem volt 16GB, majd onnan downgrade 8GB-ra, aztán onnan 16, majd 24GBra (2020). A DDR3-ból 24GB-val szálltam ki.
Emlékszem, 2020 elején (január eleje-közepe) már annyira új gépet akartam venni, hogy már azt hittem, hogy fölösleges pazarlás lesz 8GB-ról 24-re váltani, aztán a sors és a Covid úgy hozta, hogy őszre már csak VGA csere volt tervben (GTX 1060 6GB volt a terv, de a cripto láz miatzt ez is elment az orrom elől) aztán következő év elején meg tényleg jött a platform csere a mostani 10th genre.
Szóval végül megérte 24GB RAMra váltanom 1+ évre, ráadásul úgy kevertem a lapokat, hogy kb 6GB RAM árba került nekem a 2×8GB ...A mostani 4th genemben 4-8GB van, pontosan nem tudom, nem volt bekapcsolva január eleje óta, de van egy csomó 4GB-os modulom, meg rendbe akarom majd szedni : Oda is 16-24GB a cél, mellé az RX570 8GB, meg az I3-at majd kicserélni benne egy Xeon alapú de gyakorlatilag I7 4770-re.
Akkor így nézne ki : MSI Z97 GUARD-PRO, I7 4770, 16-24GB RAM, RX570 8GB, 120GB OCZ Vertex 3 SSD, 1TB HDD, FSP Hexa 500W.
Azért úgy már csúcsközeli Win7 gépnek is elmenneAkkor vegyél mellé még 8GB 2400-ast, aztán jól van
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest