Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
Van valaki Budapesti, és 64GB ramot támogat a lapja?
Mert ha a 2db 16GB Stick van a gépemben akkor fasza minden, de ha a korábban bennelevő 8GB-osok is ott vannak (azaz 32GB fölé megyek) akkor az első ramtesztekkor kifagy már az egész, kékhalál alapján memória kiírás olvasás baja van.
És nagy az esély szerintem hogy az alaplapban van valami hiányosság ami miatt 32GB feletti memória címek kezelésénél összefossa magát.
És nyílván ez csak akkor derült ki amikor bármilyen ideiglenes adatok mennyisége elérte azokat a címeket.Valaki segítene kipróbálni az ő alaplapjában ami 64GB-ot támogatja, hogy nála a 2x16GB-om mellé még ramot pakolva rendesen üzemel-e? Mert akkor lehet eladnám.
Ha ott is hibázik a RAM miatt, akkor meg refundolom mert hibás ram.Ellenben mivel SSD-im szűkösek lettek, egy ilyen szörnyet beszereztem nevetségesen olcsón, és jelentem, nincs itt szükség NVMe slotra
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest