Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
válasz
Petykemano #8379 üzenetére
Jelentős árelőny esetén lenne értelme … meg usb-ből se kell 30db stb .
-
TRitON
aktív tag
válasz
Szerintem azóta, hogy a CPU éppen aktuális órajele rengeteg bemenő paraméter (CPU temp, VRM temp, current limitek, stb.) alapján állítható, nincsen szükség gyári korlátozásra. Ennek a paraméter-halmaznak ma is része, hogy az alaplapi VRM mennyi villanyt tud adni a CPU-nak. Szerintem a legvalószínűbb, hogy megadják a CPU-nak a 170W-ot - 10 másodpercig, utána thermal throttling.
-
válasz
Igazából teljesen korrekt lenne, ha BIOS/UEFI szinten a 95W< fogyasztású CPU-kat az olcsóbb lapok korlátoznák 95W-ra, és természetesen ez jól láthatóan fel lenne tüntetve a termék dobozán illetve manualjában. Ez nem lenne átverés, ahogy korábban is le volt írva, ha a lap csak max 95W procikat támogatott. Nekem is van otthon ilyenem, jó kis ASRock vegyes felvágott, támogat AM2/DDR2 Sempontól AM3+/DDR3 8 magos Piledriverig mindent 95W-on innen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest