Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Petykemano #7939 üzenetére

Én desktop procit használok, a többi nem érdekel. Ilyen optane, meg szerverek, meg ilyesmik, nem is értem hogy jönnek ide. Vagyis értem, nagyon össze kellett szedni valamit....
    A savazást hogy mit kapott az intel, meg a tábor, hagyjuk. Egy példa, eddig folyamatosan a csúcs intel cpu blender alatti fogyasztást olvastam bizonyos emberkéktől. Érdekes a zen4 tesztben mit olvasok: " Raphael esetében igencsak megugrik az áramigény, bár ebben szerephez jut a CPU mellett a platform is, amit a Desktop Idle értékek is mutatnak. A 7900X esetében persze ezzel nincs is gond, egy csúcsprocesszornál a fogyasztás amúgy se nagyon érdekel senkit,"

Na ne. Már a cikkben is ez van. Hirtelen a csúcs procik fogyasztása nem érdekel senkit. És ez csak egy példa. Mennyit olvastam a ryzen topikban hogy a am4 használt lap, és a többi. Most hirtelen elfelejtik emberkék, hogy most éppen a raptor-hoz lehet használt lapot venni. Most már nem ér, most már nem foglalkozunk használttal. Szóval nem kell a védőbeszéded, főleg úgy, hogy te magad is elismered mekkora kummantások mennek az AVX-el kapcsolatban, főleg mert amig az intel tudta addig halott volt az AVX. Most meg minden második hozzászólásban azt olvasom mekkora überkirály, és csak picit kell várni.

A polaris-vega-navi vonalon pedig pont az igazságot mondtam, ha kicsit is követted a dolgokat, akkor megjelenés másnapján már a következő generáció éltetése ment. A csodadrivert is sokat és sokáig lehetett olvasni.

Láttad, a tőzsdei eredmények is mérvadóak voltak, egészen addig, amig kedvező dolgokat lehetett belőle kiolvasni. :)

Új hozzászólás Aktív témák