- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano #7939 üzenetére
Én desktop procit használok, a többi nem érdekel. Ilyen optane, meg szerverek, meg ilyesmik, nem is értem hogy jönnek ide. Vagyis értem, nagyon össze kellett szedni valamit....
A savazást hogy mit kapott az intel, meg a tábor, hagyjuk. Egy példa, eddig folyamatosan a csúcs intel cpu blender alatti fogyasztást olvastam bizonyos emberkéktől. Érdekes a zen4 tesztben mit olvasok: " Raphael esetében igencsak megugrik az áramigény, bár ebben szerephez jut a CPU mellett a platform is, amit a Desktop Idle értékek is mutatnak. A 7900X esetében persze ezzel nincs is gond, egy csúcsprocesszornál a fogyasztás amúgy se nagyon érdekel senkit,"Na ne. Már a cikkben is ez van. Hirtelen a csúcs procik fogyasztása nem érdekel senkit. És ez csak egy példa. Mennyit olvastam a ryzen topikban hogy a am4 használt lap, és a többi. Most hirtelen elfelejtik emberkék, hogy most éppen a raptor-hoz lehet használt lapot venni. Most már nem ér, most már nem foglalkozunk használttal. Szóval nem kell a védőbeszéded, főleg úgy, hogy te magad is elismered mekkora kummantások mennek az AVX-el kapcsolatban, főleg mert amig az intel tudta addig halott volt az AVX. Most meg minden második hozzászólásban azt olvasom mekkora überkirály, és csak picit kell várni.
A polaris-vega-navi vonalon pedig pont az igazságot mondtam, ha kicsit is követted a dolgokat, akkor megjelenés másnapján már a következő generáció éltetése ment. A csodadrivert is sokat és sokáig lehetett olvasni.
Láttad, a tőzsdei eredmények is mérvadóak voltak, egészen addig, amig kedvező dolgokat lehetett belőle kiolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged