- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Cathulhu #770 üzenetére
> Nem gondolom, hogy a Macen dolgozó programozók jelentős számban lennének jelen
én amikor elmegyek egy nemzetközi sw fejlesztői konferenciára,
akkor 50--60% -ban OSX-es gépeket látok.
( A frontend, design vonalon még több - a backend részen viszont kevesebb )4-5 ével ezelőtt elég trendi volt a MacBook. és nem csak az iPhone és a OSX-re fejlesztők között.
persze azóta már sokat változott a helyzet, de azért még manapság is észrevehető."Why do most of the developers in Silicon Valley prefer macOS over Linux or Windows?"
https://www.quora.com/Why-do-most-of-the-developers-in-Silicon-Valley-prefer-macOS-over-Linux-or-Windows"Why do most professional programmers prefer Macs?"
https://www.quora.com/Why-do-most-professional-programmers-prefer-Macs"From the top answer:
The best software for web development exists on OS X. It is believed that the best developers are on Macs, so they built the best tools on Macs for Macs. Tools such as TextMate and more."sőt amikor ilyeneket irnak, hogy miért ne használj ...
"Why Developers Should NOT Use MacBook Pro"
"About ten years ago there was an article claiming that “Every Developer should have a MacBook Pro”, which listed a bunch of reasons, for example ...."
https://hackernoon.com/why-developers-should-not-use-macbook-pro-3b6a4aeeee64> Tizenpár éves pályafutásom alatt eggyel sem találkoztam.
valószinüleg hazai Enterprise + Windows vonalon dolgozol,
ahol a fejlesztőknek kicsi szavuk, hogy milyen gépet választanak maguknak.
( de ott is a trendi projekt menedzserek már 10 éve is MacBook-al villogtak )amúgy én is elfogult vagyok ( ==> Thinkpad + Linux ) ráadásul még a Retina Display-t se birná a szemem.
mindenesetre már nézegetem a RYZEN -es Thinkpad-eket. ( "A285" , "A485" )
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portable PSP gépek 24 990Ft-tól! Fat/Slim IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- Asztali PC , R7 3800X , RTX 3070 Ti , 16GB RAM , 1TB SSD
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő