Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
> Szerintem - az igp miatt - ez túlmutat a threadripperen.
> Ez egy új termékvonal lenne az amdnél.Az én egyedi felhasználó nézőpontomból ( adatfeldolgozás )
főleg az nVidia CUDA dominál,
vagyis a piaci sikert eléggé elő kellene készíteni.
(dömping ár, jobb szoftveres támogatás, olcsó fejlesztői gépek... )viszont ha a ZEN4 (desktop & notebook) procikban lesz már
"AMD CDNA" támogatás, akkor már a Threadripperes CDNA -nak
is nagyobb sikere lenne.Viszont a TR - már workstation-ös gép,
vagyis a külön opcionális CDNA/GPU optimálisabb ( ~ gazdaságosabb ) lenne.Szerintem ez az 3gen-es Infinity jön le elsőként TR-re.
> Az AMD persze szerintem nem így fogja megoldani,
> hanem külön CPU és GPU compute chipletekkel.kíváncsi leszek a 4gen-es Infinity Architektúrára ..
de szerintem is valami hasonló lesz ..
Amúgy remélem, hogy ott már az FPGA-s (Xilinx) chipletek támogatása is meg lesz oldva.
És akkor remélhetőleg van remény a CPU+GPU+FPGA-s fejlesztői laptopra is - AMD alapokon. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
"Egy ilyen megoldásnál a brutálsok cache segítene, hogy 4 csatornás DDR5 mellett is elketyegjen 16-24 mag."Egy ilyen megoldásnál a brutálsok cache segítene, hogy ne kelljen semmilyen memoriat rakni a gepbe ! ( mint a Sapphire Rapids egyik uzemmodjaban. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- BestBuy ruhás topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- DJI Goggles 3 (Egyszer beüzemelt)
- ELADÓ bevizsgált, felújított, használt Apple és Samsung készülékek garanciával!
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- Legion 5 GAMING Notebook! 15" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest