Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Igen én is erre gondoltam. Oké, hogy nem közöltek még köztes számozást, de én se vetném el egyből az új neveket. Tehát nem biztos, hogy csak a meglévő paletta magszámával variálnak. Szerintem nem is kellene, mert már be van valamilyen szinten járatva. Ha jön 10 magos, az szerintem is 5850(X) néven lesz elérhető. Én ezt tartanám logikusabbnak és látnám szívesebben.
------------
A Warhol a Zen3+ ugye? Én arra tippelek az még nem jön DDR5-el és Zen 4 lesz a nagy durr. DDR5, PCI-E 5.0 ha jól tudom, 5nm és ha jól emlékszem ott komolyabban át is dolgozzák a dolgokat. Ezt még meglehetne fejelni egy SMT4-el. Ütne. Ha az NV is előállna a Hopperrel 2022-ben és az MCM-el, még érdekesebb lenne az az év.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Képregény topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest