Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #3857 üzenetére
mármint úgy érted, hogy a zen2 ellen nem csak a szerver környezetben, hanem a desktop zen2 ellen is, ami magasabb órajelen üzemel.
Ebből persze termék idén valószínűleg már nem lesz, csak jövőre, tehát a zen3-mal és a Milannal kell mérkőznie, de szerintem ez nem életbiztosítás.
Ezért mondom, hogy a 15% IPC emelkedés a zen3-tól szerénynek tűnik.
Persze ez itt 7nm továbbra is. 5nm-re váltástól lehet, hogy többet lehet várni, mert emelkedik a tranzisztor büdzsé.
Az Arm az SVE-től is gyorsulhat, gondolom.Kiváncsi vagyok, mit eredményez majd az, hogy azt mondják, a zen2 csupán egy ráncfelvarrása volt az eredeti zennek, viszont a zen3 egy új architektúra. Bár olvastam már olyan véleményeket, hogy végül a zen3 mégse annyira lesz új, csupán egy ráncfelvarrása a zen2-nek és a későbbra halasztott lényegi változások majd az 5nm-en készülő zen4-ben érkeznek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Lenovo Thinkpad P50
- iPhone SE2020 / 128GB / White / Gyári kártyafüggetlen (254)
- Dell G15 5510 i7-10870H// RTX 3060// 16 GB// 512 GB// USA bill.
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest