- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #1524 üzenetére
Azért érné meg az AMDnek, ha egy 3850X-et abban az árban tudna eladni, mint a 3900X, és ehhez csak egy chiplet kell.
De azt gondolom, eléggé az látszik, hogy a prémiumnál nem csak a nagyobb multithread teljesítmény számít, hanem a prémiumért követelmény a magasabb frekvencia, a jobb ST teljesítmény is.
Tehát ha lenne 5GHz-et elérő chiplet, biztos threadripperbe építve térülne meg leginkább.Egyébként azt.vágod, hogy a 3900X és 3950X esetén csak az egyik chipletnek kell jónak lennie? Mármint szerintem az amd most nem így csinálja, de csinálhatná.
Az intelt szerintem nem fog árversenybe kezdeni, mert még mindig vezeti a mezőnyt, az AMD nem ért el a játékokban meggyőző fölényt. Szerintem továbbra is bazíroz arra, hogy az a plusz 1-3% sokaknak meg fogja érni a plusz 10-20%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged