Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz S_x96x_S #5274 üzenetére

    Igen hát arra én is kíváncsi vagyok mikor lesz a piaci részesedés egyenlő. Steam felmérés szerint 30 %AMD 70% intel, azaz nem olyan gyorsan halad ez az AMD esetében.

    A Meteor lake-S már valóban versenyképes lehet, mert 8 nagy és 16 kis mag akkár hogy nézzünk nem elhanyagolható mennyiséget tekintve. :)
    Cinebench alatt biztos hogy durva eredményt guritana.

    Igen szerintem is ha a TSMC adna is az intelnek bérbe kapacítást nem fogja kiemelt ügyfélként kezelni. Mert nem hosszú távú ez a kapcsolat, az intel is bérgyártani kezd így a TSMC konkurenciája lehet.
    Apple/AMD akik hosszú távon is velük maradnak, szóval a TSMC érdeke is hogy nekik legyen elég kapacítás.

    Bár a jövőbeli AMD termékekre vissza térve az mondjuk tény mindegy milyen jó terméket dob az AMD a piacra ha nem elérhető vagy csak arany áron akkor nem lesz réteg termék.

    Mert a Ryzen 1600/1600AF 85 dollárért volt kiszorva, a Ryzen 3600 is 200 dolcsiról indult és volt ez alatt kis kicsit akcióban.
    Azért most akkár hogy nézzünk nem is jött X-mentes Ryzen 5600.
    És jelenleg az ár-érték arányt is figyelembe véve sokan vásároltam 10400F-t mert az AMD ára elég szépen elszált az utobbi időben.

    Csak itt a kérdés hogy mielőtt lezárja az AMD az AM4-et? Fog-e valami igazán jó ár-érték arányú processzort a piacra dobni?
    Ryzen 5 5600 200 dollárért kéne a népnek! :)
    Ameddig tart a chiphiány nem érdemes olcsóbb termékekre várni. :F

    [ Szerkesztve ]

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák