Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumukuki
aktív tag
Na ezert agyalok rajta, ahogy ti is, es nem tudom
Egy 3770 et valt a mostani komplett build, sosem bantam meg hogy a vegen nem i5-ot hanem i7-et vettem, pedig draga volt. Gyonyoruen kiszolgalt, most sem akarom cserelni evekig, mar nem erdekel a mindig legfrissebb cucc. A gep meg nem csak jatekra kell, abszolut mindenre.
Most tuti hogy eszre sem vennem ha 5800 vagy 5900 lenne benn az esetek nagy reszeben, de ha mar sok szazezret kiadok, akkor van-e ertelme ezen a 100 euron sporolni? Fene tudja.
Eddig mar megvan itx lap, 3080, 32gb RAM, sfx tap, 240aio, ssd, ncase M1, uj monitor.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest