Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Ez nem kifejezetten ide való, de ...
Szerintem lehet értelme. A legtöbb AMD vs Intel vitában a 9900K és most majd a 10900K melletti érv az, hogy "nekem a maximum teljesítmény kell, az ár nem számít" Az ilyen hozzáállású jellemzően gamer felhasználók tábora szerintem azért elég népes, és elég vastag pénztárcával rendelkezik, hogy hajlandók legyenek megfizetni a prémiumot és összességében ne legyen veszteséges.Itt esetleg az a kérdés vetődhet fel, hogy amikor ennek eljön az ideje, akkor a a "maximum teljesítmény" az intelnél lesz-e.
Ha nem a legcsúcsabb csúcs gamer proci mellé veszed a borzalmasan drága DDR5-öt, mert az egy előremutató, jövőálló platform, akkor milyen előnyöd származhat belőle?
- megduplázódhat a magok száma - de ez azért inkább a MT teljesítményen dobhat
- megduplázódhat az IGP
- bekerülhet-e valamilyen olyan részegység (ML) a következő években az asztali procikba, ami nagy fizetőképességű felhasználóknak jelent sokat és feltétele a DDR5 által kínált nagyobb sávszélesség (olyasmire gondolok, mint amit az Adobe-val kapcsolatban mutattak be)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest