- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Kering egy pletyka hogy a következő utáni generációs Intel processzorokból az Intel ki fogja Vágni a régi utsításokat ezzel egyfelől megszüntetve a visszafelé kompatibilitást, másfelől - azt nem teljesen értem, hogy és miért - új speciális és exkluzív utasításkészletek bevezeésével egyúttal megakadályozná az AMD -t "Intel kompatibilis processzor" készítésében. (És hogy ehhez a Microsoft asszisztál pl azzal, hogy folyamatosan darabka a win32-És alkalmazásokat)
Én azt nem értem, hogy ha szakít a visszafelé kompatibilitással, akkor minek megtartani az x86-ot?
Vagy lehet-e ezt úgy csinálni, hogy ennek hatására csak nagyon régi programok ne működjenek csak?
Valami ilyesmi is volt, hogy az avx3 tudná emulálni a kikerülő utasításokat...Mennyiben lehet ez igaz és ez vajon milyen hatással lesz az amdre néhány éven belül?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest