Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Érthető és jogos is amit írsz, csak valahogy itt is más az elmélet és a gyakorlat. Jól hangzik, hogy hozzáértő emberek szakmai keretek közt megvitatják a dolgokat, de a valóság az, hogy a szakik egymásközt sosem elemezgettek ott. A topik amióta csak követem arról szólt, hogy kevésbé hozzáértők találgatásait, számolagatásait, félreértelmezéseit javítják ki vagy véleményezik. Ha megnézed például az említett AIDA fejlesztők hozzászólásait, az igazán értékesek szinte mind reakciók az ilyen kevésbé kompetens megnyilvánulásokra vagy szimpla válaszok az olyan laikus érdeklődők kérdéseire mint amilyen én is vagyok. Ezért is kedvelem nagyon az olyan emberek hozzászólásait, mint Fiery. Mert tudom hogy nem vaktába beszél mégis veszi a fáradságot, hogy magyarázzon olyan dolgokat is amiről esetleg már többször volt szó korábban és az ő szemszögéből talán triviális.
Ezzel szembe a topicgazda mit tett hozzá a fórumhoz? Gúnyos, fenyegetőzős, kioktató hozzászólások között nagyritkán belinkel valamit....A vadhajtások és eltévelygések kezelésére meg bőven elég lett volna az is, amit pl te is csináltál párszor: röviden rámutatni miért értelmetlen a felvetés vagy miért nem oda való a téma. Számomra ezek a hozzászólások is érdekesek voltak sokszor.
letepem: Teljesen egyetértek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest