- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple MacBook
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Érthető és jogos is amit írsz, csak valahogy itt is más az elmélet és a gyakorlat. Jól hangzik, hogy hozzáértő emberek szakmai keretek közt megvitatják a dolgokat, de a valóság az, hogy a szakik egymásközt sosem elemezgettek ott. A topik amióta csak követem arról szólt, hogy kevésbé hozzáértők találgatásait, számolagatásait, félreértelmezéseit javítják ki vagy véleményezik. Ha megnézed például az említett AIDA fejlesztők hozzászólásait, az igazán értékesek szinte mind reakciók az ilyen kevésbé kompetens megnyilvánulásokra vagy szimpla válaszok az olyan laikus érdeklődők kérdéseire mint amilyen én is vagyok. Ezért is kedvelem nagyon az olyan emberek hozzászólásait, mint Fiery. Mert tudom hogy nem vaktába beszél mégis veszi a fáradságot, hogy magyarázzon olyan dolgokat is amiről esetleg már többször volt szó korábban és az ő szemszögéből talán triviális.
Ezzel szembe a topicgazda mit tett hozzá a fórumhoz? Gúnyos, fenyegetőzős, kioktató hozzászólások között nagyritkán belinkel valamit....A vadhajtások és eltévelygések kezelésére meg bőven elég lett volna az is, amit pl te is csináltál párszor: röviden rámutatni miért értelmetlen a felvetés vagy miért nem oda való a téma. Számomra ezek a hozzászólások is érdekesek voltak sokszor.
letepem: Teljesen egyetértek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest