Új hozzászólás Aktív témák
-
brendonka23
tag
válasz
kjani18 #7569 üzenetére
mien hütőt ajánlanátok ami nem túl drága és biztos lenne az hogy megfelelne?
egyépként mire lett volna jó az az l3?amúgy én csak annyit csináltam a biosba,hogy ami disablén volt procinál beálitás rá mentem hogy all cpu valami bocsi csak nem tok angolul ezért irom igy le
kiválasztottam,elmentettem,elmentés után a gép kikapcsolt magától,aztán elindult rá pármásodpercre magától,betöltött rendesen a rendszer,és aztán ahogy látjátok ezek az adatok lettek
hát remélem akkor hogy innenstől nem lesz probléma semmi ha már ennyi teszten ment át,játékokkal is pl:farcry3,deadspace3,crysis3,egyiknél sem volt semmi hiba,és a hőfokom is 48volt a cpu-é,igaz a magok irreális hőfokokat mutattak,de erre már megkaptam a választ,hogy bezavarodnak a magok hőfokai,ha esetleg van valami észrevételetek vagy valamit amit megosztanátok egy ilyen tudatlanal mint én,mellé teszem nekem nagy nehezen lett meg ez a configom,tehát megdolgoztam érte amim van,nem anyuka apuka ajándéka,szl ezzel arra szeretnék kilyukadni hogy barátilag gondoljatok rám hogy minden jó tanácsot szivesen meghalgatok és megfogadok ami védi a gépemet esetleges elromlástól a magfeloldás következtében,ezért kértelek meg titeket hogy amiket bemásoldam adatokat a tesztelés során alaposan nézétek meg léccives hogy akkor minden rendben van e?
válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged