Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• brendonka23

tag

válasz kjani18 #7569 üzenetére

mien hütőt ajánlanátok ami nem túl drága és biztos lenne az hogy megfelelne?:)egyépként mire lett volna jó az az l3?amúgy én csak annyit csináltam a biosba,hogy ami disablén volt procinál beálitás rá mentem hogy all cpu valami bocsi csak nem tok angolul ezért irom igy le:)kiválasztottam,elmentettem,elmentés után a gép kikapcsolt magától,aztán elindult rá pármásodpercre magától,betöltött rendesen a rendszer,és aztán ahogy látjátok ezek az adatok lettek:)hát remélem akkor hogy innenstől nem lesz probléma semmi ha már ennyi teszten ment át,játékokkal is pl:farcry3,deadspace3,crysis3,egyiknél sem volt semmi hiba,és a hőfokom is 48volt a cpu-é,igaz a magok irreális hőfokokat mutattak,de erre már megkaptam a választ,hogy bezavarodnak a magok hőfokai,ha esetleg van valami észrevételetek vagy valamit amit megosztanátok egy ilyen tudatlanal mint én,mellé teszem nekem nagy nehezen lett meg ez a configom,tehát megdolgoztam érte amim van,nem anyuka apuka ajándéka,szl ezzel arra szeretnék kilyukadni hogy barátilag gondoljatok rám hogy minden jó tanácsot szivesen meghalgatok és megfogadok ami védi a gépemet esetleges elromlástól a magfeloldás következtében,ezért kértelek meg titeket hogy amiket bemásoldam adatokat a tesztelés során alaposan nézétek meg léccives hogy akkor minden rendben van e?:)válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák