- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Szerintem nem muszáj halványítanod a szöveget, ez is AMD téma, ami érdekes lehet.
A feltételezett nagy fogyasztást és árat milyen sztereotípia alapján állítod?
Hűha, érzékelésem alapján "bajvívásra" készülsz, de ehhez pengeforgatáshoz értőt keress, ne olyat, aki max a lovakat csutakolja és vizet, abrakot hord nekik.
Te biztosan jobban tudod, ha netán villamosmérnök vagy, egyébként itt olvastam ezt:
Az extra centik és kilók egyértelműen a hűtéshez kellettek, a Ryzen mellett ugyanis még egy extra hősugárzó található, a 65 wattos TDP-vel rendelkező Radeon RX 580, ez pedig IGP hiányában folyamatosan üzemel.
A 15 és a 35 Watthoz képest csak nagyobb ez a szám, nem?

Az árazás pedig szinte mindig magas új architektúra bevezetésekor.
Tovább nem érdekel ez a téma, kellemes hétvégét kívánok!
-
Ruuwa
tag
Egész jó lenne, ha nem 1 darab 8GB-os modul lenne benne. Nem néztem utána, de a képek alapján ezt nem lehet otthon bővíteni. Sőt, mivel vásárlásnál se lehet bele többet kérni, meg merném kockáztatni hogy az a 8GB is forrasztva van, és nincs DIMM foglalat az alaplapon. Ahogy gondolom m.2 se. Az USB 3.0 type C-ért jár egy fél plusz pont.
De legalább kérhetek hozzá MAGIX Music Makert és akkor én leszek az új Guetta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi