- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
simo9555
tag
Az a baj, hogy magával a Carrizo alapú gépekkel van gond, vagy legalábbis nincs rendes driver support hozzá.
Sokat kellett vesződnöm ahhoz, hogy az A10-8700P normálisan működjön, és ha ezt egy átlagosabb usernek kell megoldani, aki még sosem tett fel windows sem, az mindjárt elküldi a gépet melegebb éghajlatra. Az én esetemben a HP oldaláról letöltött driverrel sem működött megfelelően, pedig a gyártónak illene olyan drivert közzétenni amivel rendesen működik a gép. Persze aki csak irodai munkára akarja használni, annak lehet hogy tökéletesen megfelel úgy is a gép, hogy nincs fent 100% jól a driver, mivel különbséget főként játékoknál tapasztaltam.
Én a gépemmel kapcsolatban még arra leszek kíváncsi, hogy jelenleg single channelben fut a ramom, holnap pakolok bele még egy modult, és az mennyit fog dobni az APU teljesítményén, mert sajnos azt vettem észre, hogy többnyire vagy 1x8gb, vagy 1x4 gb ramot tesznek a gépekbe gyárilag, ami által megfojtják az APU teljesítményét.
Egyébként azon az áron amin árulják, szerintem megéri megvenni. -
stratova
veterán
Meg kell várni míg lesz róla service manual. Egyébként érdekes mert, Broadwelles Envy X360-ban szerepelt a következő korlátozás: Memory Two SODIMM slots - customer non-accessible/non-upgradeable a Skylake-kel szereltben nem, miközben kottára ua. a kialakítás és a csere menete is.
Az A12-9700-as Pavilion leírásában szintén szerepel ez a megkötés, de ott még ennyit sem kell bontani, a RAM cseréhez. Ellenben lehet, hogy vigyázni kell a műanyag elemekre.
Az alaplapok különbözőségét aláírom. Szemét húzás volt Elitebook 7x5 G1-ben hogy nem volt M.2 SSD támogatás az AMD variánsban.
-
Dhampir
félisten
Nem akkumulátor, hanem folyamatos üzemmód, úgymint irodai felhasználás + filmnézés és ritkábban némi játék. (Nyilván mobilizálni kell, ezért nem raktam össze asztali gépet már évek óta, de egy "fullosabb" PC konfiguráció drágább is lenne.)
Főleg a HP Pavilion 15-re gondolok, bár konzumer, de nem tetszik a Gigabit Ethernet hiánya és a csak 3 darab USB-port, valamint a memóriabővítés nehézkessége (ha jól láttam képeken). Ez az IPS-kijelző, még ha az olcsóbbik fajták közül is való, elég vonzó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest