Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruuwa
tag
Alapesetben én is az APU-t mondanám, de csak a konkrét gép ismeretében mondanék bármit is. Sajnos tényleg minden a hűtés és a konfigurált TDP viszonyától függ. Annak nem látom értelmét, hogy a CPU és IGP egymás elől cibálja el a megahertzeket. Ezért nem zárnám ki teljesen a dGPU-t, még ha az csak egy R7 M340-es is. Lehet, hogy játéknál előrébb vagy az APU+dGPU kombóval, még ha nem is dualban mennek. De az is lehet, hogy az elégtelen hűtés miatt a dGPU hőtermelése nyomja lejebb az APU órajeleit.
-
Ruuwa
tag
-
Ruuwa
tag
Ugyan csak félig AMD-s a gépem, mert intel proci van benne, de pl a FirePro driverekkel még nem volt semmilyen problémám játékok alatt. A win8.1-->10 update is teljesen simán lement, és amit a win10 leszedett, már a Crimson családba tartozó 16.3.2-es driverrel sincs semmi gond. Szóval ha van jó áron vállalati A10 vagy A8 Pro-val szerelt noti, az szerintem teljesen korrekt vétel. Pl Alfáéknál van most egy A10 Pro-7350b-vel szerelt HP EliteBook (!) 755 G2. Elég korrekt felszereltsége van, világítós bill, full HD kijelző, stb. Nyilván nem egy gamer gép, sőt még csak nem is Carrizo, de azért a pénzért teljesen jó vétel szerintem.
-
Ruuwa
tag
Egész jó lenne, ha nem 1 darab 8GB-os modul lenne benne. Nem néztem utána, de a képek alapján ezt nem lehet otthon bővíteni. Sőt, mivel vásárlásnál se lehet bele többet kérni, meg merném kockáztatni hogy az a 8GB is forrasztva van, és nincs DIMM foglalat az alaplapon. Ahogy gondolom m.2 se. Az USB 3.0 type C-ért jár egy fél plusz pont.
De legalább kérhetek hozzá MAGIX Music Makert és akkor én leszek az új Guetta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- Futás, futópályák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest