- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
BangoSkank
üzenetére
Nézzük a dolog jó oldalát, 1 modulos A9-9410 alá nem mentek. Csúnya is lett volna tekintve, hogy egy szálon Celeron 3955U (2,0 GHz) szinten lehet [Pentium 4405U (2,0 GHz alapján)] több szálon 3855U (1,6 GHz) felett.
Dhampir: Ez is megértük üzleti AMD Alfánál.
egész jó kivitelben, új korában az 1600x900-as variáns volt 250e a legalacsonyabb áron. -
Dhampir
félisten
válasz
BangoSkank
üzenetére
A HP Pavilion esetében nem a hipi-szupi processzor és egyéb fényes adat ámított el, hanem a Network interface ütötte ki a biztosítékot:
Integrated 10/100 BASE-T Ethernet LAN
A zsanér viszont egész jónak látszik, így a távolból nézve.
-
stratova
veterán
válasz
BangoSkank
üzenetére
Ott szerintem a képpel lesz a gond, ha lenne is ilyen friss FX-es 2:1 noti az nem FX-8800P-vel jönne, hiszen érkezik Bristol Ridge.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
BangoSkank
üzenetére
ha a mérnökök végre valahára egy picit is adnának a jobb hűtésre, senkinek sem fájna a feje. ott vérzik el minden lapos. rakhatnak bele atom brutál cuccokat ami specifikációkban tök jól mutat aztán negyed óra játék után lehal minden.
a procit is a dVGA melegedése "húzza le" mert ugye egy körön vannak. ez sem túl okos lépés. külön hűtés már régóta létezik itt sem kellett volna másképp tenni.
az Y50-emnél azt figyeltem meg, hogy a vga stressz alatt sem esik 1050Mhz-alá ami pozitív. ha a proci bethrottlingol alap órajelre az 2.5Ghz ami egy i7-es procinál ehhez a vga-hoz még mindig bőven elég!
viszont AMD-nél lemegy ez akár 1.4Ghz-ig is ami viszont qrvára gáz és olyan cpu limitet tol oda hogy élvezhetetlen a játék. egyelőre meg vagyok elégedve a jelenlegi laposommal főleg, hogy raktam bele IPS panelt, egy darabig nem cserélem, de ha fogom akkor ismét intel+nv lesz, pedig szeretem AMD-éket, de ha töketlenkednek... mondjuk itt a lenovo hűtése a ludas inkább...és ez a hibrid VGA rendszer sem kell mert évek óta sehol sem működik normálisan. az optimus szimpi. váltogat, igénytől függően. annyi.
-
Dhampir
félisten
válasz
BangoSkank
üzenetére
Jó lenne, ha 15 colosban is érkezne.

(#136) solfilo
Ne hagyják ki csak jó izmosat tegyenek bele, ne az APU-val egyenértékűt.

-
válasz
BangoSkank
üzenetére
Még jobb lenne szerintem, ha a dGPU-t kihagynák a gépből, s megemelnék a TDP keretét 35W-ra az APU-nak.

-
Kroni1
veterán
válasz
BangoSkank
üzenetére
Mondjuk egyébként egész jó kis gépnek tűnik, és ha van mellette dedikált R7 360 VGA, akkor talán az integrált se veszi el a TDP keret nagy részét, tehát annyira nem is nagy gond a 15W, szerintem..
-
válasz
BangoSkank
üzenetére
Pontosabban hogy a HP milyen hűtést tervezett a gépekbe, mert aszerint fogja belőni a HP az APU-kat is a Biosban. Mert ugye mindegyik Carrizo tudja a 12-15-35 W-os TDP-t.

Ez alapján 15W a legvalószínűbb.
-
Valdez
őstag
válasz
BangoSkank
üzenetére
Ja alakul, csak mire kijön valami értelmes megoldás carrizora, addig intelnél 2 generáció lement.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Windows 11
- BestBuy topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

egész jó kivitelben, új korában az 1600x900-as variáns volt 250e a legalacsonyabb áron.