Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
-
Hurkaleves
őstag
simán!
nekem A10 5750M APU-m van a másik notiban 384sp-vel és 25.6GB/s memósávval (2x4GB 1600) és pl. a skyrim 1366*786 medium beállítás mellett gyönyörűen fut!
namost ez az R6 is 384sp-s de 720 helyett 800mhz a gpu és ha 2133Mhz-es ramokat tesz bele az ember dualban akkor a memósávszél 34GB/s ami igen jótékony tud lenni!
szóval igen. starcraft2, diablo3, warhammer retribution... is szépen futnak mediumban.. hirtelen ezek jutottak eszembe.
-
Hurkaleves
őstag
én sem értem, hogy lehet még mindig 10/100-as LAN-t gépbe rakni...
1 éve vettem egy "usb3 to gigabit lan" adaptert ebay-ről 3.000 forintért... hát ennyi pluszt bármikor szívesen kiadnék ha arról lenne szó.stratova #264: szerintem ott az aksi kapacitásoknál valamit benéztél a számokkal/mértékekkel
-
Hurkaleves
őstag
igen. és ami játékra jó az szinte minden másra is.
mod: most olvasom az asus oldalán: DDR3L 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory 4 GB , 1x DIMM socket, DIMM Up to 8 G
magyarul szopóka a 2133-ra való upgrade mivel az egyik 4GB-os 1600-as modul az alaplapra van forrasztva... ezt a sz@rságot... -
Hurkaleves
őstag
akkor már inkább ez...
bele kell pattintani 2db DDR3 2133MHz-es ramot és egész szép eredmények érhetőek el az integrált grafikával.
amit továbbra sem értek, hogy rakhatnak bele egy ilyen dVGA-t hogy: AMD Radeon R8 M350DX Crossfire 2GB DDR3?!! hoogy? minek? inkább hagyták volna ki és tegyenek bele 2x4GB 2133-at.
vagy benézek valamit? ezek a vga elnevezések összezavarnak.. -
Hurkaleves
őstag
válasz
BangoSkank #154 üzenetére
ha a mérnökök végre valahára egy picit is adnának a jobb hűtésre, senkinek sem fájna a feje. ott vérzik el minden lapos. rakhatnak bele atom brutál cuccokat ami specifikációkban tök jól mutat aztán negyed óra játék után lehal minden.
a procit is a dVGA melegedése "húzza le" mert ugye egy körön vannak. ez sem túl okos lépés. külön hűtés már régóta létezik itt sem kellett volna másképp tenni.
az Y50-emnél azt figyeltem meg, hogy a vga stressz alatt sem esik 1050Mhz-alá ami pozitív. ha a proci bethrottlingol alap órajelre az 2.5Ghz ami egy i7-es procinál ehhez a vga-hoz még mindig bőven elég!
viszont AMD-nél lemegy ez akár 1.4Ghz-ig is ami viszont qrvára gáz és olyan cpu limitet tol oda hogy élvezhetetlen a játék. egyelőre meg vagyok elégedve a jelenlegi laposommal főleg, hogy raktam bele IPS panelt, egy darabig nem cserélem, de ha fogom akkor ismét intel+nv lesz, pedig szeretem AMD-éket, de ha töketlenkednek... mondjuk itt a lenovo hűtése a ludas inkább...és ez a hibrid VGA rendszer sem kell mert évek óta sehol sem működik normálisan. az optimus szimpi. váltogat, igénytől függően. annyi.
-
Hurkaleves
őstag
háttt..igen. de 245-ért már vihető 4GB rammal az AMD-s Y700 míg az i5-ös verzió 270-ért.
275-ért 8GB ram + 120GB SSD verziót veszel AMD-ből.. az úgy már egész baráti...
és ha jól működik a dual graphics akkor le is körözi bőven. nagyon csalogató.. de egy teszt előtt semmiképp.
azzal is tisztában vagyok, hogy a proci (multithread-ben erős) visszalépés lenne az i7 4710 után, de nem használom ki az erejét. plusz én nem is multizok neten. igazából semmit se játszok neten.
teszt kell! -
Hurkaleves
őstag
AMD-nél szól még a freesync is ami jó dolog lehet...
és ha jól optimalizált a dual gpu amit tán a windows 10 végez el (mivel ezen a területen a Windows 10 egységesítette a támogatást, így minden egyes IGP és dedikált GPU párosításnál a Microsoft Hybrid Graphics Framework csomagja dolgozik. Ennek az előnye, hogy a fejlesztők az efféle hibrid konfigurációkat mostantól szabványosan támogathatják, tehát a hardverek detektálásához és ezzel egyetemben a megfelelő működéshez elég egy szabványos programkódot írni, és ez Windows 10 alatt akármilyen gyártói párosítással tökéletes lesz) akkor a dual graphics már igen komoly erőt produkálhat! 896+512 shader nem hangzik rosszul... kérdés, hogy a proci elegendő lesz e és nem ütközik cpu limitbe! -
Hurkaleves
őstag
válasz
Hurkaleves #140 üzenetére
viszont a radium oldalán meg nagyon jókat írnak a hőmérséklettel kapcsolatban...(Y700)
egy két helyen azért van technikai baki, de pozitív az írás... már már nagyon is.
egy "igazi" tesztre volnék kíváncsi (mondjuk egy fórumozótól) aki már vett ilyet és "megnyúzta".
valamint az is érdekelne, hogy dual graphics-nál mennyit számít vagy egyáltalán számít e az 1600 helyett 2133MHz-es rendszermemória, természetesen dual CH-ben. -
Hurkaleves
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged