- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
iMaverick #11217 üzenetére
Igen, van egy kevés gyakorlatom, kipróbáltam és használtam is pár linux disztribúciót (OpenSuse, Ubuntu, LinuxMint)
.
DE!A mostani verziók messze felülmúlják a korábbiakat, pláne ha Ubuntu alapú kiadást használ az ember: ezeknél nulla utóállítás kell az azonnali használathoz.
A 2 órában benne van az a 25-30 perc is, amíg a telepítés lefut.
Telepítés alatt a legnagyobb időt a partícionálás teszi ki: mindig 3db partíciót hozok létre (rendszer, swap, home), és ez eltart egy ideig (míg kitalálom).
Nem tudom, hogy a HD5450-el mi a helyzet, mert a leírás Brazosra vonatkozik.
De lehet, hogy találsz azon az oldalon leírást dedikált kártyához is.Használatról csak annyit, hogy amióta újra feltettem a Lubuntut, a (teljesítményben) nagyobb gépet egyszer kapcsoltam be.
Office, netezés megy alóla, és ha átváltok XBMC-re, akkor meg filmek.Ja, és a végére a legfontosabb: ha rászánod magad (vagy bárki más), biztosan akad valaki, aki szívesen segít
.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lézervágás, gravírozás
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Synology NAS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest