Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

nagyúr

válasz Goose-T #406 üzenetére

OK. :R User error. :D

A75-tel is ellennék de egyszerűen nem értem, hogy minek hagynak meg egy ilyen kis lapon egy D-Sub csatlakozót és mondjuk DVI miért nincs rajta? Miért kell még erőltetni a PS2-es csatlakozókat. Helyette rakhatnának rá még pár USB-t, legalább 2-est, de A85-nél szerintem nem lenne gond a több USB 3-as csati, vagy akár mind az lehetne. :D

Vagy ha nagyon HDMI-zni akarnak, akkor miért nincs belőle egyből kettő vagy három? Egyet akár digitális hangkimenetnek is használhatnának. Úgy is az lesz a következő lépés szerintem. HTPC-nél pl. elég hasznos. A házimozi erősítőkön ma már szinte csak az van bemenetként.

De MSI pl. igaz hogy rak optikai kimenetet a lapjára, de egy második (kevésbé jitteres) koax kimenethez már nem csináltak headert a lapjukra. Belső USB3-as headerrel is szeretnek fukarkodni. Vagy akár mondhatnám az eSATÁ-t is. Bluetooth, meg WiFi adapter integrálva meg kell. :))

Biztos csak én vagyok az a bizonyos réteg tagja, akinek pont sosem az kell, ami van gyárilag a lapokon.

Új hozzászólás Aktív témák