- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Intel találgatós topik
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
OK.
User error.
A75-tel is ellennék de egyszerűen nem értem, hogy minek hagynak meg egy ilyen kis lapon egy D-Sub csatlakozót és mondjuk DVI miért nincs rajta? Miért kell még erőltetni a PS2-es csatlakozókat. Helyette rakhatnának rá még pár USB-t, legalább 2-est, de A85-nél szerintem nem lenne gond a több USB 3-as csati, vagy akár mind az lehetne.
Vagy ha nagyon HDMI-zni akarnak, akkor miért nincs belőle egyből kettő vagy három? Egyet akár digitális hangkimenetnek is használhatnának. Úgy is az lesz a következő lépés szerintem. HTPC-nél pl. elég hasznos. A házimozi erősítőkön ma már szinte csak az van bemenetként.
De MSI pl. igaz hogy rak optikai kimenetet a lapjára, de egy második (kevésbé jitteres) koax kimenethez már nem csináltak headert a lapjukra. Belső USB3-as headerrel is szeretnek fukarkodni. Vagy akár mondhatnám az eSATÁ-t is. Bluetooth, meg WiFi adapter integrálva meg kell.
Biztos csak én vagyok az a bizonyos réteg tagja, akinek pont sosem az kell, ami van gyárilag a lapokon.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Telekom mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest