Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz
patomi #14032 üzenetére
Az a hozzászólás nem neked szólt. Egyébként meg aki erős procit akar FM2+-ra rádumálni, hát elég furcsa. Gondolom sokkal erősebb a richlandod a korábbi ivy 3470ednél.
Egyébként meg lehet hogy lesz proci am3+ra warsaw néven.
Fiery
"Egy facelift me'g mindig sokkal egyszerubb, mint egy zsir uj CPU-t tervezni. Raadasul me'g azt sem lehet tudni, hogy a Warsaw pontosan mennyi ujdonsagot fog hozni. Me'g az sem kizart, hogy kevesebb kulonbseg lesz az elozo "generaciohoz" kepest, mint a Trinity --> Richland valtasnal. Lehet, hogy csak emelnek 100-200 MHz-et az orajelen, es kap egy uj kodnevet. Lasd videokartyak, ott is mukodik az atnevezosdiPiledriver modulos FX most is van, Visheranak hivjak. Lesz majd valami frissites az FX platformra jovore (Warsaw kodnevu FX proci, tovabbra is AM3+ foglalatba), de velhetoen csak egy kis orajel emelesben, esetleg szofisztikaltabb CPB mukodesben ki fog merulni a frissites, hasonloan a Trinity --> Richland valtashoz
Az AMD mar egy jo ideje hallgat az FX vonalrol, legalabbis sem Steamrollerre, sem Excavatorra epulo FX-ekrol nincs szo az utitervukben."
Gainka Tévedtem, legközelebb Atti és patomi lesz benne.
-
Gainka
őstag
válasz
patomi #14032 üzenetére
Nem lesz mert már van
De hogy lesz e nem tudni...
(#14021) deja vu Ismerem az erö fölényeket stb én csak arra irtam hogy rossz választás, persze ha van della miértne.
meg egyébként is ki nem örülne egy 4770k-nak? Mindenki(kivéve Atti) Ez tettszett
De am nekem sem kéne eladnám és egy 4570 is böven elég volna
(#14030) woodstock323
A 760k nem ajánlott mert annyiért már van igp-s proci is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sorozatok
- Windows 10
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged