Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deja vu

addikt

válasz patomi #14032 üzenetére

Az a hozzászólás nem neked szólt. Egyébként meg aki erős procit akar FM2+-ra rádumálni, hát elég furcsa. Gondolom sokkal erősebb a richlandod a korábbi ivy 3470ednél. :DD Egyébként meg lehet hogy lesz proci am3+ra warsaw néven.

Fiery
    "Egy facelift me'g mindig sokkal egyszerubb, mint egy zsir uj CPU-t tervezni. Raadasul me'g azt sem lehet tudni, hogy a Warsaw pontosan mennyi ujdonsagot fog hozni. Me'g az sem kizart, hogy kevesebb kulonbseg lesz az elozo "generaciohoz" kepest, mint a Trinity --> Richland valtasnal. Lehet, hogy csak emelnek 100-200 MHz-et az orajelen, es kap egy uj kodnevet. Lasd videokartyak, ott is mukodik az atnevezosdi :DDD

Piledriver modulos FX most is van, Visheranak hivjak. Lesz majd valami frissites az FX platformra jovore (Warsaw kodnevu FX proci, tovabbra is AM3+ foglalatba), de velhetoen csak egy kis orajel emelesben, esetleg szofisztikaltabb CPB mukodesben ki fog merulni a frissites, hasonloan a Trinity --> Richland valtashoz :( Az AMD mar egy jo ideje hallgat az FX vonalrol, legalabbis sem Steamrollerre, sem Excavatorra epulo FX-ekrol nincs szo az utitervukben."

Gainka Tévedtem, legközelebb Atti és patomi lesz benne.

• Gainka

őstag

válasz patomi #14032 üzenetére

Nem lesz mert már van :) De hogy lesz e nem tudni...

(#14021) deja vu Ismerem az erö fölényeket stb én csak arra irtam hogy rossz választás, persze ha van della miértne.

meg egyébként is ki nem örülne egy 4770k-nak? Mindenki(kivéve Atti) Ez tettszett :C

De am nekem sem kéne eladnám és egy 4570 is böven elég volna :DDD

(#14030) woodstock323

A 760k nem ajánlott mert annyiért már van igp-s proci is.

Új hozzászólás Aktív témák