- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz
patomi #14039 üzenetére
Általában szoktak i5 mellé videókártyát rakni, gondolom nem hallottál még erről az opcióról?
A warsaw úgy került ide, hogy az Aida fejlesztője írta, és én csak idéztem tőle. Szerencsére már nem nyomod a mantrát, hogy az fm2+ platform az izomprocik alfája omegája.
Szia!patomi
"Na látod, az AMD-nél nincs szükség erre, mert már benne van egy használható vga. Szia."
Ja a quake2 elmegy rajta hd-ban. -
deja vu
addikt
válasz
patomi #14032 üzenetére
Az a hozzászólás nem neked szólt. Egyébként meg aki erős procit akar FM2+-ra rádumálni, hát elég furcsa. Gondolom sokkal erősebb a richlandod a korábbi ivy 3470ednél.
Egyébként meg lehet hogy lesz proci am3+ra warsaw néven.
Fiery
"Egy facelift me'g mindig sokkal egyszerubb, mint egy zsir uj CPU-t tervezni. Raadasul me'g azt sem lehet tudni, hogy a Warsaw pontosan mennyi ujdonsagot fog hozni. Me'g az sem kizart, hogy kevesebb kulonbseg lesz az elozo "generaciohoz" kepest, mint a Trinity --> Richland valtasnal. Lehet, hogy csak emelnek 100-200 MHz-et az orajelen, es kap egy uj kodnevet. Lasd videokartyak, ott is mukodik az atnevezosdiPiledriver modulos FX most is van, Visheranak hivjak. Lesz majd valami frissites az FX platformra jovore (Warsaw kodnevu FX proci, tovabbra is AM3+ foglalatba), de velhetoen csak egy kis orajel emelesben, esetleg szofisztikaltabb CPB mukodesben ki fog merulni a frissites, hasonloan a Trinity --> Richland valtashoz
Az AMD mar egy jo ideje hallgat az FX vonalrol, legalabbis sem Steamrollerre, sem Excavatorra epulo FX-ekrol nincs szo az utitervukben."
Gainka Tévedtem, legközelebb Atti és patomi lesz benne.
-
deja vu
addikt
válasz
#85552128 #14025 üzenetére
Épp ez az, hogy a cpu része elvileg nagyon nudli lett ahhoz képest amiről szó volt, de reméljük nem így van. Egy 290x-hez meg azért egy fx8350, i5 azért minimum elkél, és akkor jön itt az i3 kaliberű a10-7850k-val. Meg hol vannak azok a játékok, a mostani játékokban meg mit csinálna az a 290x? Igazából tökmindegy, vegyen az a10-7850k-hoz egy 290x-et. Csak viccből mutatta be az amd i7 3960x-el a 290x-et.[link]
Igazából tökmindegy, egyesek még egy athlon mellé is betennék. -
deja vu
addikt
Mintha a mantle nem menne a 4770k és bármelyik gcn-es kártyával.
Gondolom rátennéd az életedet is, hogy a a10 7850k "kihajcsa" a 290x-et is minden körülmény között. Na én elpályázok innen.
-
deja vu
addikt
válasz
Gainka #14019 üzenetére
Én viccnek írtam az fx-et, fasorban sincs a 4770k-hoz képest. Külföldön dolgozik, ott nem kenyai fizetések vannak, meg ott lehet nem is ilyen drága, nem 27% az áfa. Abban mondjuk lehet valami, hogy egy csúcskártya két közepes helyett, mintha olvastam volna tesztet is róla a logouton, hogy jobban megéri egy cúckari. Magamnak én is inkább egy 4670k és sima 290 vagy 290x kombót vennék. Ez már nagyon off, meg egyébként is ki nem örülne egy 4770k-nak? Mindenki(kivéve Atti) a seggét csapná örömében ha olyanja lenne. Szia!
MZperX75
Már írtad korábban, olyan vagy mint egy papagáj. -
deja vu
addikt
válasz
MZperX75 #14013 üzenetére
Nem hiszem, hogy két 7870-hez elég egy négy magos proci, szerintem a 8 magos fx-el jobban járna, abban van a kakaó.
Nem kis koponya a barátod, én már 3 nyelven el tudok köszönni.
Jobb is, hogy nem a hazai kicsit gázos egyetemeken kell dolgoznia, mert elég nagy fejetlenség van. Jó az az 5800k. Én vennék egy kaveri-t itx-be, ha meg lehetne mókolni, hogy tudja a 10 bitet, és 30 ezer lenne.Abutól kérdeztem, de úgysem fog válaszolni, mert valószínű ez nem legális.
Na nem offolok tovább, szia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged