-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krend
tag
válasz
batagy
üzenetére
Nekem minden stimmel, az irányítószám is.
Ti egyébként a személyiteket simán befotóznátok nekik? Szerintem teljesen para az egész.
Ma megint beszéltem a supportal és semmit nem hajlandóak csinálni enélkül, még úgy se hogy az EU fogyasztóvédelmi törvényt lengetem előttük. -
Krend
tag
válasz
batagy
üzenetére
Most nem férek hozzá, ha hazaértem, akkor pontosabban megmondom.
A követésnél annyi volt, hogy:
Dátum és idő.
Package arrived at Amazom facility (valami nyugat német régió)
Package left the courrier facilityA csomagszám pedig semelyik magyar vagy német futárszolgálatnál nincs a rendazerben.
Tavaly volt egy másik rendelésem ami megjött, de ott is összevissza volt az egész. Reggel írják, hogy 3 hetet késik, majd 2 percre rá csöngetett a futár. A futárcégtő értesítés nem jött, azt se tudom melyik volt, mert nem én vettem át.
-
Krend
tag
válasz
batagy
üzenetére
Köszönöm.
Megrendelem máshonnan, itt meg ha valaha megjön, akkor azonnal visszaküldöm.
Refund jó lenne, de ha egy hónapig nem jön meg, akkor chargebacket kezdeményezek, mert a személyimet nem fogom nekik befotózgatni. 30k huf gift card bukó lesz, de tanulópénznek pont megfelel.
-
Krend
tag

Sziasztok, ilyen esettel találkozott már valaki? Meg szokott jönni, vagy ez virág nyelv arra, hogy elhagyták a csomagot?
Nagyon izgulok és a support csak akkor hajlandó foglalkozni velem, ha odaadom az okmányaimat valami harmadik félnek... Shipper/Seller amazon és már lassan 2 hete kellett volna megérkeznie, de először csúsztatták, majd ebbe váltották az állapotát..
Egyedül annyit tudok róla, hogy a raktárukból elindult régebben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest