-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Co.uk-ról rendeltem, azt írja was expected to be delivered on 2. November. Aznap volt olyan, hogy nem voltam otthon de nem hagytak értesítőt meg semmit és azóta se jött meg. Járt már így más is?
-
tng
tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni egy fóliát a telefonomra ami csak az amazonon elérhető. Viszont a 10 eurós/fontos .de/.co.uk ára duplázódik a szállítás miatt. Van e valaki esetleg aki mostanában rendel és elérné így az ingyenes kiszállítási határt? Mert akkor szeretnék becsatlakozni ha lehet. Köszi!
-
tng
tag
-
tng
tag
Sziasztok! Amazon.com-ról rendelnék egy 22 dolláros cuccot. A szállítás sem vészes, de felszámol egy kalkulált vámot, adót. Na most ugye ez kalkulált. Amit rendeltem az egy sportruha. Ezt a vámfelszámolást gondolom automatice csinálja. Lehet hogy nem is kell majd semmit fizetni és visszakapom? Mert kb a 25%-át rárakta vámnak. Bocs ha vakon vagyok, de ez lesz az első rendelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Le Mans Ultimate
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így azért vicces. Egyébként amazon.co.uk-n ugyan annyi csak fontban, ami elég érdekes. De úgy olcsóbban jövök ki, hiába drágább a font v 100 forinttal, mint a dollár, mert nem számol vámot...