Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Co.uk-ról rendeltem, azt írja was expected to be delivered on 2. November. Aznap volt olyan, hogy nem voltam otthon de nem hagytak értesítőt meg semmit és azóta se jött meg. Járt már így más is?
-
tng
tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni egy fóliát a telefonomra ami csak az amazonon elérhető. Viszont a 10 eurós/fontos .de/.co.uk ára duplázódik a szállítás miatt. Van e valaki esetleg aki mostanában rendel és elérné így az ingyenes kiszállítási határt? Mert akkor szeretnék becsatlakozni ha lehet. Köszi!
-
tng
tag
-
tng
tag
Sziasztok! Amazon.com-ról rendelnék egy 22 dolláros cuccot. A szállítás sem vészes, de felszámol egy kalkulált vámot, adót. Na most ugye ez kalkulált. Amit rendeltem az egy sportruha. Ezt a vámfelszámolást gondolom automatice csinálja. Lehet hogy nem is kell majd semmit fizetni és visszakapom? Mert kb a 25%-át rárakta vámnak. Bocs ha vakon vagyok, de ez lesz az első rendelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így azért vicces. Egyébként amazon.co.uk-n ugyan annyi csak fontban, ami elég érdekes. De úgy olcsóbban jövök ki, hiába drágább a font v 100 forinttal, mint a dollár, mert nem számol vámot...