Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Fujifilm X
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godem0
csendes tag
Német amazonos visszaküldési tapasztalat:
Ma jött egy csomag, sajnos a sün "futókereke" (~18 euró) törötten jött meg, a terméket az amazon postázza, de harmadik féltől vásároltam.
A felületen végigmentem a visszaküldési procedúra első fázisán, megkaptam a nyomtatni való címkét, a végén megkaptam, hogy ~8 euróig állják a visszaküldési költségeket.
Posta díjkalkulátora elsőre 22-23 eurós csomagdíjat kalkulált, így írtam nekik egy emailt, hogy a termék törötten jött, a doboz + a másik termék sérülésmentes, 23 euróba kerülne visszaküldeni, fizetik-e a teljes költséget?
Rá egy órával jött a válasz, hogy eltekintenek a visszapostázástól, teljes visszatérítést kapok.

"I am sincerely sorry for the condition in which your item has arrived and please rest assured that you will not be required to return it as I will make an exception for your case."
-
Godem0
csendes tag
Azért nem csak a magyar postával van gond, sógoréknál se stimmel valami erősen, mert már gyalog megfordulhattak volna párszor a csomaggal. (Posta partneres átvétel lenne Nickelsdorfban, panaszkodni nem mertem még, mert német nyelvű chat nem menne, angollal meg elhajtanak. Illetve termékek kellenének, nem a pénz...)
-
Godem0
csendes tag
Esetleg bookdepository?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- No Rest for the Wicked
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest