Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheHornet
csendes tag
Szia!
Igazad van, de megtoldanám azzal, hogy összedja az adómentes árat és az adómentes szállítási díjat és ezek után dobja rá a 27%-os ÁFÁ-t (ahogyan azt a képen is láthatod).
Mondtad, hogy ki kell szedni a pipákat, hogy ne számoljon rosz árfolyammal. Ezeket a pipákat hol találom? (a nyelvet angolra állítottam az amazon.de-n)
-
TheHornet
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi a választ!
De akkor sem értem: rendben, hogy Magyarországhoz korrigálja az ÁFÁ-t, de akkor mi van a szállítási költséggel?
Csatolok is egy képet, ahol mutatja, mennyit kell fizetnem: sehol sem látom, hogy mennyi lenne a szállítási költség. Ezek után a Continue-ra kattintva pedig már ugye kéri a bankszámla adataimat.
Lehet, hogy kicsit értetlennek tűnök, de tényleg nem értem ezt...

-
TheHornet
csendes tag
Sziasztok!
Az Amazon.de-ről vásárolnék, direkt az Amazontól egy e-book olvasót (nem Kindle, de direkt az Amazon árulja). Azt írja, hogy a termék 109 euró. Amikor a fizetésre kerülne a sor, akkor a 109 euróból 116,33 lesz (gondlom 7,33 euró a standard szállítási költség Magyarországra). Itt megálltam, ugyanis itt már kéri a kártyaszámot, lejárati időt, stb...
A kérdésem az lenne, hogy számíthatok-e még valamilyen költségre? Gondolok itt vámra, ÁFÁ-ra, plusz postaköltségre vagy bármi másra...
Nem rendeltem még meg a terméket, mert nem akarok ráfázni, hogy kifizetem a 116 eurót, utána meg még hozzácsap az állam bácsi 20-30 eurót...

Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest