Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metronome
csendes tag
Szevasztok!
Amazon.com-ról rendeltem könyvet, ez lesz a harmadik szállításom. Ma reggel jött egy barátságos levél UPS-től, miszerint nesze neked a számlád meg az űrlap, töltsd ki a vámot és küldd vissza email-ben vagy faxon. Apró bökkenő hogy 1. Amazon levont már egy minimális ~2,5 USD összeget "import fees" címen vásárláskor, 2. a vám amit kérnének és ki tudtam hámozni felér egy új könyv árával (4500 Ft) 3. előző csomagoknál nem volt ilyen levelem (különben nem rendeltem volna többet). Még nem vettem fel kapcsolatot Amazon Chat-tel, gondoltam hátha van itt valaki tapasztalt ezen a téren.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest