Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Részemről nagy plusz a német amazonnak! December végén rendeltem egy BlitzWolf BW-LT1 lámpát, mely egy ma hajnali áramszünet óta teljsen megadta magát.
Apukám kb anyanyelvi szinten beszél németül, úgyhogy írtunk nekik cseten az imént, hogy mi a teendő ilyenkor. A történet vége, hogy a vételárat vissza utalják, a terméket pedig a magas postai díjak miatt nem kell visszaküldeni. Használni persze így nem tudom, de korrekt és gyors ügyintézést tapasztaltam! Le a kalappal
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Német amazon hogy szállít hozzánk? DHL a határig vagy a postára is ők viszik, onnan kerül majd hozzám?
Csomagom tracking szerint 13-án "célorszagba érkezett", azóta semmi mozgás...azon gondolkodom nem e azon a kamionon volt. -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Én december 26-án rendeltem egy terméket, melyet 28-án fel is adtak.
Kaptam DHL tracking numbert, ami alapján annyit látok, hogy feladták, a honlapjuk átirányít a magyar posta nyomkövetési oldalára. Ott viszont utolsó infó a csomagról "2016.12.29 08:00 Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad".
A csomagot mára ígérték, de nem jött. Mennyit érdemes várnom vele, vagy már most kérdezzek rá?Köszi előre is (első rendelés amazonról: )
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Óra topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest