Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Volt már több licitem ebay-en, ahol nem volt minimálár. Kivétel nélkül úgy végződtek, hogy a lejárat előtti utolsó 1-2 másodpercben jött egy nagyobb licit. Nem tudom, hogy élő személy vagy bot, de rálicitálni már nem tudsz és akkora összeg, hogy ha rá is tudnál, az eladó akkor is jól járna. Szóval szerintem ne éld bele magad.
-
somnia
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
...az eBay meg az Amazon tökre nem ugyanaz...nem kell odaadnia...szállítási költség azért nincs, mert lehet, hogy nem szállít magyarországra...esetleg kérdezd meg tőle!...különben lehet, hogy ha megnyered, mond egy olyan postaköltséget, hogy a fal adja a másikat...egyébiránt az eBaynek van saját topikja...van még mit tanulnod a beszóláson kívül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest