Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Volt már több licitem ebay-en, ahol nem volt minimálár. Kivétel nélkül úgy végződtek, hogy a lejárat előtti utolsó 1-2 másodpercben jött egy nagyobb licit. Nem tudom, hogy élő személy vagy bot, de rálicitálni már nem tudsz és akkora összeg, hogy ha rá is tudnál, az eladó akkor is jól járna. Szóval szerintem ne éld bele magad.
-
Kekmen
senior tag
Úgy gondolom, hogy ezt az eljárást nem erre találták ki eredetileg, hanem ha pl megkárosítanak egy, az eredetihez megszólalásig hasonlító oldalon, ahol megadod a kártyaadataidat. Bevett szokás ez, gondolom már hallottál ilyesmiről. Mivel ebben az esetben sem történik ellenszolgáltatás, ahogy történt gyakorlatilag nálam is, ezért visszakapod a bankodtól a pénzed. A hogyanról már írtam, képet tettem be. Egyébként megtörtént eset, hogy valakinek a bankkártyáját sikerült lemásolniuk és pénzt vettek le ATM-nél vele, ő is visszakapta az összeget, de ez már nem biztos, hogy a fönti eljárás alá tartozó dolog. Ellenben az online bankkártyás fizetés esetén 100%, hogy ez a lehetőség adott, bármit is mond az ügyfélszolgálat, esetleg te kérdezed őket félreérthetően.
-
Kekmen
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Az Amazon nem foglalkozott vele, mert nem "fulfillment" volt, tehát nem ők teljesítették a megrendelést. Ezután kezdeményeztem chargeback eljárást, amit bármilyen online bankkártyás fizetés esetén meg lehet tenni, ha átvertek. Néhány printscreen kellett és leírni pontosan az esetet. Ezután a bank megelőlegezi neked az összeget (tehát pár napon belül visszakapod) és ha a fogadó fél nem tudja bizonyítani, hogy ő már pedig elküldte neked, akkor a pénz nálad marad. Ez történt, bármilyen "nevetséges" is.

-
Kekmen
senior tag
Várj még egy kicsit. Ha utána sem engedi, a bankod vissza fogja adni a pénzt,csak kérni kell. Tavaly belefutottam egy túl szép ajánlatba az amerikai oldalon és nem voltam elég körültekintő. Átverés volt. Felvettem a kapcsolatot a bankkal, vissza is kaptam a pénzem.
A tegnapi kérdésem okafogyottá vált, ma megérkezett a csomag, igaz 3 munkanapot késett.
Az ügyfélszolgálat viszont korrekt volt, kaptam egy ingyen gyorsított szállítást a következő rendelésemre. -
Kekmen
senior tag
Igen, ez már régebbi hozzászólásokból kiderült, nem is vártam, hogy a DHL-es autó fog megállni a ház előtt.

A postával szerencsére nem volt még problémám, már ha az nem, hogy lassabb. Gondolom sokan rendelnek standard szállítással is, ezért érdeklődtem, hogy előfordulnak-e csúszások a kiszállításban. -
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
UK oldalról rendeltem január 31-én. Tracking nincs. (Deutsche Post DHL a szállító) Február 8-at írtak várható érkezésnek. Még nem kaptam meg. Legyek még türelemmel és házhoz fogják hozni, vagy írjak az Amazonnak? Amazon prime rendelés egyébként, nem külső boltos.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Drón topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest