Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi!
Írtam nekik, nem tudom mennyire rá felhívtak, épp nem hallottam. Visszahívtam őket.
Kapásból olyan ember vette fel aki nem beszél angolul. Mindegy kapcsoltak valakit, aki mondta hogy holnapra megérkezik, de ha mégsem jelezzem nekik hogy nem jött meg akkor ők azonnal visszautalják a pénzt.A rendelésen pedig ott van, hogy Jan 17.
Az mindegy hogy jan18-at írtak hogy akkor jelezzem ha akkor sem jött meg. Ennyi erővel eltolhatják a következő nap mindig egy nappal későbbre.
Persze semmiféle kompenzáció nem volt a dologban, majd utalják a pénzt, oszt jónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest