Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Történt velem egy érdekes eset. Rendeltem két filmet (Man of Steel, Batman vs Superman) a brit Amazonról, mindegyik elvileg az Amazontól származik, azonban nem egyszerre történt a szállításuk elindulása, de ez a legkisebb furcsa dolog, ha ez egyáltalán az. A Man of Steel valamiért nem volt trackingelhető, de egy nappal a BvS után megérkezett az is. Bónusz furcsa dolog, hogy egy rendkívül kedvtelen amazon futárnak bemutatkozó futár hozta ki, aki ahogy kinyitottam az ajtót már nyújtotta is a dobozt, majd fordult el és ment le a lépcsőn. A csomag megérkezése után pár órával viszont kaptam egy olyan email-t, hogy a refundolt termék - Man of Steel - visszaérkezett hozzájuk és hamarosan én is visszakapom a pénzemet..... Csakhogy én nem refundoltam. Majd megnéztem az Amazon oldalán, hogy most akkor mi a helyzet, akkor azt láttam, hogy "nem szállítható a termék, probléma lépett fel a szállítással kapcsolatban, visszakozniuk kell a szállítástól". A pontot az i-re pedig ma tették fel azzal, hogy visszautalták a Man of Steel árát.
Tehát hiába lépett fel valamilyen probléma a szállítással kapcsolatban, a film nálam van és a pénzt is visszautalták.....
Járt már így valaki? Amazonnak felfog tűnni, hogy ez történt? Rájuk kéne írnom mielőtt azt gondolják, hogy elakarom sunnyogni a hibájukat?
Új hozzászólás Aktív témák
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo LOQ 17IRX10 i5-13450HX RTX5050 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Inspiron 5502 notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest