Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Új Toshiba notebook-modellek
- VR topik
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominique29
csendes tag
Én is kiszúrtam, hogy egyetlen egy, az Amazon által eladott és szállított termék sem elérhető Mo-i címre. Legyen az Amazon.de, .fr, .co.uk vagy .it. Én csak ezekről szoktam vásárolni. Az ügyfélszolgálat összevissza beszél, mindig mást mond, mondjuk egyszer sem mondták azt, hogy igen, valóban lenne most egy ilyen (ideiglenes?) korlátozás. Semmiféle technikai hibát nem említettek nekem, pedig már a 4. kört futom (telefon+email). Warhouse Deals, vagy Marketplace Seller által eladott, de Amazon által szállított termék továbbra is rendelhető. Meg persze minden Marketplace Seller által eladott és szállított áru is. De mivel az esetek többségében az Amazon által eladott és szállított árú a legmegbízhatóbb és a legolcsóbb, mire ideér, ez a 100%-os korlátozás igencsak aggasztó...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest