Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominique29
csendes tag
OK, utánajárok, ezzel talán csak az lehet a gond, pontosabban a plusz költség, ha vissza akarok küldeni valamit, ami az Amazon "hibája" miatt vált szükségessé. Az elmúlt kb. 1 évben csak kinyomtattam a vonalkódos címkét a címmel, és fizetés nélkül adhattam fel a csomagot bármelyik postán. Ez a része ugye ugrik (mondjuk ritkán küldtem vissza dolgokat)
-
Dominique29
csendes tag
Én is kiszúrtam, hogy egyetlen egy, az Amazon által eladott és szállított termék sem elérhető Mo-i címre. Legyen az Amazon.de, .fr, .co.uk vagy .it. Én csak ezekről szoktam vásárolni. Az ügyfélszolgálat összevissza beszél, mindig mást mond, mondjuk egyszer sem mondták azt, hogy igen, valóban lenne most egy ilyen (ideiglenes?) korlátozás. Semmiféle technikai hibát nem említettek nekem, pedig már a 4. kört futom (telefon+email). Warhouse Deals, vagy Marketplace Seller által eladott, de Amazon által szállított termék továbbra is rendelhető. Meg persze minden Marketplace Seller által eladott és szállított áru is. De mivel az esetek többségében az Amazon által eladott és szállított árú a legmegbízhatóbb és a legolcsóbb, mire ideér, ez a 100%-os korlátozás igencsak aggasztó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Router gondok
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest