Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Épp ez az feldobta, hogy akarom-e korábban megkapni csomagot és a nemre mentem. Erre ma reggel kaptam egy sms-t, meg egy emailt, hogy 12:15 és 14:15 között jönnek. OK, hazajövök, nincs messze a melóhely, megoldom. Jön a futár, előtte telefonál, lementem, mert úgyis az autónál volt dolgom. Ideadja csomagot, majd egy perc múlva kis teherautó, látom kapucsengő és hallom nálunk szólal meg. Kérdeztem kit keres, mondta nevem és átadott ő is egy csomagot. WTF? Két Amazonos csomag, két szállítótól, úgy hogy az egyik nem küldött semmi értesítést? Vagy ugyanaz a futárcég, csak külön fuvar? Milyen logisztikájuk van akkor ezeknek? Az egyik Amazon prime, a másik sima Amazonos. De ezt akkor se tudom hova tenni. Minden OK velük, ezzel nincs gondom, ExpressOne volt az első, a második passz, de normális volt mindkettő.
Kérdés: a maradékot meg az UPS szállítja és a nyomkövetéshez beléptem az UPS oldalára. Azt írják holnap jönnének várhatóan, de semmi konkrétum nincs, mert a track szerint Nürnbergből szállítják még. Valahol át lehet állítani, hogy inkább pénteken hozzák (holnap nem leszek itthon)? Nem találtam erre opciót. Vagy csak ha beérkezik MO-ra, akkor lehet? Ha nem sikerül a kézbesítés, akkor még egyszer jönnek? Ráadásul az Amazon megrendelésnél 02.22-ére ígérték, persze jó, hogy hamarabb hozzák, nincs különösebb gond, csak úgy terveztem napomat 22-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest