-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Épp ez az feldobta, hogy akarom-e korábban megkapni csomagot és a nemre mentem. Erre ma reggel kaptam egy sms-t, meg egy emailt, hogy 12:15 és 14:15 között jönnek. OK, hazajövök, nincs messze a melóhely, megoldom. Jön a futár, előtte telefonál, lementem, mert úgyis az autónál volt dolgom. Ideadja csomagot, majd egy perc múlva kis teherautó, látom kapucsengő és hallom nálunk szólal meg. Kérdeztem kit keres, mondta nevem és átadott ő is egy csomagot. WTF? Két Amazonos csomag, két szállítótól, úgy hogy az egyik nem küldött semmi értesítést? Vagy ugyanaz a futárcég, csak külön fuvar? Milyen logisztikájuk van akkor ezeknek? Az egyik Amazon prime, a másik sima Amazonos. De ezt akkor se tudom hova tenni. Minden OK velük, ezzel nincs gondom, ExpressOne volt az első, a második passz, de normális volt mindkettő.
Kérdés: a maradékot meg az UPS szállítja és a nyomkövetéshez beléptem az UPS oldalára. Azt írják holnap jönnének várhatóan, de semmi konkrétum nincs, mert a track szerint Nürnbergből szállítják még. Valahol át lehet állítani, hogy inkább pénteken hozzák (holnap nem leszek itthon)? Nem találtam erre opciót. Vagy csak ha beérkezik MO-ra, akkor lehet? Ha nem sikerül a kézbesítés, akkor még egyszer jönnek? Ráadásul az Amazon megrendelésnél 02.22-ére ígérték, persze jó, hogy hamarabb hozzák, nincs különösebb gond, csak úgy terveztem napomat 22-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest