- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Nemet amazonon vettem egy termeket, virtualis kartyaval. Rautaltam a kartyara a penzt, majd vasarlas. Ez utan vettem eszre, hogy meg a regi kartyam adata volt megadva, ami ebben a honapban lejar... Gondoltam gyorsan atirom, mielott levonna, az ujra. Ez megtortent, de elsore nem fogadta el (rossz nevet irtam a kartya nevhez)
jott is a level, hogy nem jo fizetesi mod... mondom ok, akkor cancel order es megrendelem ujra, mar az uj kartyaval... Viszont ekkor jott a felismeres, hogy levonta a penzt a szamlamrol!!! (valoszinuleg meg a regi virtualis kartyaval) Persze a rendelesnel folyamatosan irta, hogy nem teljesult fizetes...
Toroltem a rendelest, ami rendben meg is tortent, Viszont ott azt irta, nem tortent meg fizetes... Most akkor hova tunt a penzem es visszakapom meg? Annyira nem volt keves (60e forint) szoval nem orulnek, ha eltunne valahol feluton...
Info meg, hogy kozben az amazonrol a regi kartyam toroltem, amikor hozzaadtam az ujat.
Illetve kozben az uj kartyaval rendben megvettem a termeket, egy uj rendelessel. (szukseg van ra minel hamarabb, ezert nem varhattam)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest