Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Nemet amazonon vettem egy termeket, virtualis kartyaval. Rautaltam a kartyara a penzt, majd vasarlas. Ez utan vettem eszre, hogy meg a regi kartyam adata volt megadva, ami ebben a honapban lejar... Gondoltam gyorsan atirom, mielott levonna, az ujra. Ez megtortent, de elsore nem fogadta el (rossz nevet irtam a kartya nevhez)
jott is a level, hogy nem jo fizetesi mod... mondom ok, akkor cancel order es megrendelem ujra, mar az uj kartyaval... Viszont ekkor jott a felismeres, hogy levonta a penzt a szamlamrol!!! (valoszinuleg meg a regi virtualis kartyaval) Persze a rendelesnel folyamatosan irta, hogy nem teljesult fizetes...
Toroltem a rendelest, ami rendben meg is tortent, Viszont ott azt irta, nem tortent meg fizetes... Most akkor hova tunt a penzem es visszakapom meg? Annyira nem volt keves (60e forint) szoval nem orulnek, ha eltunne valahol feluton...
Info meg, hogy kozben az amazonrol a regi kartyam toroltem, amikor hozzaadtam az ujat.
Illetve kozben az uj kartyaval rendben megvettem a termeket, egy uj rendelessel. (szukseg van ra minel hamarabb, ezert nem varhattam)
-
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Olyan infot kaptam nemreg, hogy az Amazon felhoszolgaltatasat (Amazon Cloud Drive) nem lehet igenybe venni, csak Nemet hitelkartyaval. Elvileg regisztralni meg engedi a magyart is, te a free trial lejarta utan mar fizetni nem lehet vele....
Tud errol valaki pontos infot adni? Jo lenne ha menne, mert a nemet 1000x gyorsabb a globalnal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest