Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
reklamáltam egy hibás powerbank kapcsán, itteni segítség nyomán (ezúton is köszönöm), mivel 3rd party seller volt, refund-ot adna az amazon, de vissza kell küldenem a kütyüt. a csomagolás már rendben, de kaptam egy köteg papírt, hogy rögzítsem a dobozom és úgy adjam fel. annyit kértek csak, hogy lehetőleg ne a legdrágább carrier-t válasszam.
ha most én bemegyek commercial invoice-al és küldés részleteit tartalmazó papírokkal a postára, arra számítok, hogy azt se fogják tudni, hogy ezt eszik, vagy isszák, gondolom ki is akarják fizettetni majd a küldést. ezt az amazon utólag hogyan tudja megtéríteni? (mert hogy a visszaküldést is átvállalják elvileg) ilyen visszaküldéssel volt már valakinek dolga? ki hogy oldotta meg a leggyorsabban/egyszerűbben?
köszi előre is, ha van már valakinek ilyen tapasztalta és megosztja

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest