Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Duwad

tag

válasz radi8tor #5459 üzenetére

GoldhandRent: Mondjuk, hogy megtörtént, azt azért nem mondanám, hogy sikerrel :D

Voltam bent a postán, a hölgy úgy nézett rám az amazon szó használata után, mintha teljesen más nyelven beszéltem volna, mindegy, szépen, tömören elmondtam miről is lenne szó, aztán megkaptam, hogy nyomkövetés nélkül nem fog tudni segíteni, de azért megnézi, mondom köszönöm. Pár perces várakozás visszajön, hogy ilyen névre, címre nem talált csomagot/levelet, bármi egyebet, majd elmondta ismét, hogy nyomkövetés a tuti, stb :) majd elköszönésként megemlítette, hogy ha van is csomag és hozzá tel.szám, akkor visszaküldés előtt fel szokták hívni az emberkét, hogy van egy elfelejtett/át nem vett küldeményed. Szépen megköszöntem segítőkészségét és továbbálltam.

A jelen állás szerint nem tudok jobb dolgot, mint várni, hogy az újraküldés megérkezzen, vagy valamikor a távoli jövőben esetlegesen a posta felhívjon, hogy nem vettem át és jó lenne, ha szeretném magaménak tudni az ősidőkben kifizetett csomagomat :DD

Új hozzászólás Aktív témák