Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoldhandRent

őstag

válasz Duwad #5455 üzenetére

[SZERK: bocsi, hogy hosszura sikeredett]

Én az utóbbi időben nagyon rossz véleménnyel vagyok a Magyar Postáról. Egy rejtett kamerás felvétel szerint túlterheltség miatt csak az értesítőket viszik ki, azokat dobják be. Nekem pl két kínai rendelésnél volt, hogy (HÁLA ÉGNEK VOLT TN!!!! :R :R :R ) nem dobtak be értesítőt...holott a csomag már a postán dekkolt, arra várva, hogy majd én a fizetett szolgáltatás dacára időmet és energiámat arra áldozom, hogy elmegyek a csomagomért. Szóval írtam egy mail-t hogy ilyenkor egyébként mi van ? Mármint értesítő nincs, de a csomagom meg ott vár a postán. Egy ismerőstől azt hallottam, hogy külföldön (vagy itthon?) az a módi, hogy direkt nem adják le a csomagot ÉS az értesítőt sem, és szépen hazaviszik maguknak a holmit. A vásárló értetlenkedik, hogy miért nem jött meg a rendelése 3 hónap alatt, ír az eladónak, akik nagyon sajnálva küldenek egy újat.
    Szóval. megkérdeztem, hogy mi van azokkal a csomagokkal, amik TN nélkül vannak, benyúlják őket ?
    Válaszuk: Ha a küldemény nem rendelkezik postai azonosítószámmal, akkor a Magyar Posta azt nyilvántartás nélkül kezeli, és címhelyen a levélszekrénybe kézbesíti, ha mérete miatt ez nem lehetséges, akkor értesítő hátrahagyása mellett lerakják a helyi postán, megérkezéséről ott érdeklődhet.

Amennyiben nem kapott értesítőt és a személyes érdeklődés sem eredményes javasoljuk, hogy a küldemény feladója a küldemény felvételében érdekelt szolgáltatónál indítsa el a küldemény hivatalos kerestetését.

Ez nálam már a második eset volt 1 hónapon belül, hogy nincs értesítő, de menjek a csomagért. Az elsőnél még írtam egy szép levelet, aminek hatására újra küldték.. a csomagot, nem az értesítőt...
    Másodszorra is írtam, másnap egyből jött az értesítő (postás hétfőnként jár erre, és kedden bekerült egy értesítő... :F persze se dátum, se semmi. )

Lehet kéne írni amazonnak, hogy adunk 2 eurót, vagy tudom is én, de mindenképpen TN-el küldjék, mert benyúlják kedves honfitársaink a csomagot.

Vagy ha nagyon nem akar megjönni a csomi, menj el a helyi postára (haha, azért fizettél, nem ? :W ) és érdeklődd meg, hogy a címedre nem-e érkezett valami mostanában...

Új hozzászólás Aktív témák