Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
[SZERK: bocsi, hogy hosszura sikeredett]
Én az utóbbi időben nagyon rossz véleménnyel vagyok a Magyar Postáról. Egy rejtett kamerás felvétel szerint túlterheltség miatt csak az értesítőket viszik ki, azokat dobják be. Nekem pl két kínai rendelésnél volt, hogy (HÁLA ÉGNEK VOLT TN!!!!
) nem dobtak be értesítőt...holott a csomag már a postán dekkolt, arra várva, hogy majd én a fizetett szolgáltatás dacára időmet és energiámat arra áldozom, hogy elmegyek a csomagomért. Szóval írtam egy mail-t hogy ilyenkor egyébként mi van ? Mármint értesítő nincs, de a csomagom meg ott vár a postán. Egy ismerőstől azt hallottam, hogy külföldön (vagy itthon?) az a módi, hogy direkt nem adják le a csomagot ÉS az értesítőt sem, és szépen hazaviszik maguknak a holmit. A vásárló értetlenkedik, hogy miért nem jött meg a rendelése 3 hónap alatt, ír az eladónak, akik nagyon sajnálva küldenek egy újat.
Szóval. megkérdeztem, hogy mi van azokkal a csomagokkal, amik TN nélkül vannak, benyúlják őket ?
Válaszuk: Ha a küldemény nem rendelkezik postai azonosítószámmal, akkor a Magyar Posta azt nyilvántartás nélkül kezeli, és címhelyen a levélszekrénybe kézbesíti, ha mérete miatt ez nem lehetséges, akkor értesítő hátrahagyása mellett lerakják a helyi postán, megérkezéséről ott érdeklődhet.Amennyiben nem kapott értesítőt és a személyes érdeklődés sem eredményes javasoljuk, hogy a küldemény feladója a küldemény felvételében érdekelt szolgáltatónál indítsa el a küldemény hivatalos kerestetését.
Ez nálam már a második eset volt 1 hónapon belül, hogy nincs értesítő, de menjek a csomagért. Az elsőnél még írtam egy szép levelet, aminek hatására újra küldték.. a csomagot, nem az értesítőt...
Másodszorra is írtam, másnap egyből jött az értesítő (postás hétfőnként jár erre, és kedden bekerült egy értesítő...
persze se dátum, se semmi. )Lehet kéne írni amazonnak, hogy adunk 2 eurót, vagy tudom is én, de mindenképpen TN-el küldjék, mert benyúlják kedves honfitársaink a csomagot.
Vagy ha nagyon nem akar megjönni a csomi, menj el a helyi postára (haha, azért fizettél, nem ?
) és érdeklődd meg, hogy a címedre nem-e érkezett valami mostanában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze se dátum, se semmi. )
) és érdeklődd meg, hogy a címedre nem-e érkezett valami mostanában...