Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen videókártyát?
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Amazon inkább egy nagy webshopra hasonlít, ami sok cég termékeit gyűjti össze.
Nem csak Amazontól lehet rajta rendelni, hanem a szerződött cégek termékeiből is. Plusz könyvek, számítógép játékok esetén lehetőség van előrendelni, akkor a lehető leghamarabb jutsz hozzá.eBay ezzel szemben inkább aukciós oldal, de persze vannak fix áras termékek is rajta.
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Meg tudná valaki mondani, hogy mi a különbség az eBay-es és az Amazonos rendelés között? Tehát, hogy mikben különböznek/mikre kell figyelni vásárlásnál? Mert eBay-en már elég rutinos vagyok, viszont Amazonon, még semmit nem rendeltem. Előre is köszönöm! -
dobragab
addikt
Üdv!
Egy Allsop Raindrop XL rendelésében kellene segítség. A legtöbb eladó nem szállít MO-ra, amelyik meg igen, az épp aranyárban (3-4k-s padot 5+k-ért). Még a nyáron találtam olyan eladót, akinél szállítással együtt 6k volt az egész.
Tudtok olyan valakit, aki megrendeli helyettünk pl. USA-ba bagóért, és továbbpostázza ide, úgy, hogy még meg is érje nekem?
Köszi!
-
Zol77
aktív tag
Üdv,
kollégám rendelt nekem (az én kártyám nem jó,csak az övé volt jó) Amazonról,már fel is adták,kapott is tracking numbert,de ezt csak ő látja ha belép a "your orders"-be. Van rá mód,hogy a kapott trackingot én is tudjam nézni? Lehet ezt importálni valahogy az én accountomba? Próbáltam minden létező tracking,meg futárszolgálat oldalát,de egyik sem ismeri.
Amerikából jön,és LDLBIND+8 szám a trackingom. Ez lehet,hogy csak az Amozon oldalán követhető? vagy majd lesz új szám ha a végleges kiszállító futárnál lesz a csomag? -
Möhe
addikt
Amazon gift card csak a .com oldalra érvényes?
Freemyapps-al gyűjtögetek de ha nem jó a .de oldalra akkor beváltom itunes-ra. -
Sanyi.mTs
addikt
van amazon.com-os regisztrációm, a régi napi ingyenes amazonos app-ok miatt, kamu amerikai címmel.
ha átírom a valódira, akkor tudok rendelni DE, UK, IT, FR amazonról vagy ott is külön-külön kell regisztrálni?
-
randras
veterán
Amazon Buy VIP-ről rendelt már valaki? Most adtam le egy rendelést, és kért kártyaszámot, de CVC-t nem...

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Esetleg lehet nézni a termék adatlapján az eladóknál, hogy oda van írva szövegesen a nemzetközi szállítás.
Sajnos nem ennyire szofisztikált ez, alapvetően saját országuknak vannak az oldalak (UK, DE, FR, IT, stb) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem lehet így keresni.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
amazonon hogy lehet keresni, hogy mit szállít ki magyarországra? fizikai dolgok, telefon, stb. desktop, vagy mobil app?

-
206 cc
senior tag
Szia h1mpi !
Igen találtam 20-24K-ért...de egyrészt van még min.egy hetem amíg megérkezik a 6s-em illetve sok kicsi megtakarítás sokra megy...

Vagy tudsz olcsóbb helyet?..jó privibe is....sőt üveg fólia is érdekelne Spigen,Nillkin..szóval ahol működik a 3D Touch is...mert ezek is sokkal olcsóbbak kintről ugye.
Bocsánat, nem is néztem hogy szerkeszthettem volna még az előzőt. -
206 cc
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.Még soha nem rendeltem Amazon-ról...azt jól sejtem,hogy amennyiben pl.U.S.A.-ból ugyanezt rendelném akkor itt automatikusan vámolják+ÁFA kerül rá ha szükséges vagy itt is úgy jön hogy a hivatal eldönti?Mert ugye onnan még olcsóbb.
Ezt is megnéznéd hogy szállítással mennyi lenne?....persze ha segítesz hogyan kell nem zaklatnálak..

-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy ez a tok mennyi lenne szállítási költséggel ide Mo.--ra? -
radi8tor
MODERÁTOR
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Az amazon.de-n kinéztem egy terméket, ami 139.9 EUR. Beteszem a kosárba és megyek fizetni, amikor is már 149.30 EUR+szállítási költség. Mitől lehet ez?
-
semetka
őstag
Amazonon kinéztem egy Sony fejegységet ami nem elérhető M.o-on. Ha esetleg garanciális problémám lenne hogy tudom érvényesíteni?
-
Möhe
addikt
Mekkora "durranás" szokott lenni itt ( amazon.de) a fekete péntek? Autós hifi cuccokkal vásárolnék befele.

-
stigma
addikt
Sziasztok. Még sosem rendeltem Amazonról, amiatt érdeklődnék, hogy az alábbi telefont mennyiért lehetne berendelni Amazon.cu.uk-ről, mert a postázás árát nem találom, csak UK-en belül ingyenes.
Az érdeklne hogy :
- Ilyenkor Eu-n belül vám nincs ugye?
- Illetve gondolom ÁFÁ-t még számoljak rá ugye?Mennyibe jönne ki, nem tudnátok ebben segíteni?
segítséget előre is köszönöm.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Más ez, mint Árgép.
Itt Amazon vállalja azt, hogy téged szakszerűen kiszolgálnak a szerződött partnerek, ha bármi gondod van és nem segít az eladó neked, akkor Amazon majd segíteni fog.Meg itt a cégek Amazonos áron hirdetik a termékeiket (ami sajnos nem mindig olcsóbb, mert ugye komoly százalékokat fizetnek Amazonnak azért, hogy árulhassanak rajta keresztül).
Kártyáddal kapcsolatban nem biztos, hogy tudok segíteni, ha alkalmas netes vásárlásra (pl hátulján ott a 3 számjegyű hitelesítő kód), akkor működni fog.
-
Möhe
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Amúgy ez az Amazon, mi is tulajdonképpen? Mint itthon az árgép, csak konkrétan rendelési lehetőséggel is egyben? Mert ennek a terméknek van pár eladója, és mivel teljesen szűz vagyok itt, kérnék egy kis iránymutatást, mire is kell/ene figyelnem.
Illetve nincs dombornyomott kártyám,csak sima.Ezzel is lehet fizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest