Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Sziasztok,!
Küldtetek már vissza Amazonhoz cuccot? Rendeltem egy DJI Osmo Action 3 kamerát, ami a leírás szerint:
Used - Like NewAn item in perfect working condition. Original protective wrapping may be missing. The original packaging may have minor damage, or item may come repackaged. Package damage is clearly defined for each item. All accessories are present.
Ezt úgy értelmezem, hogy felbontott, csomagolássérült a kamera és az alkatrészek, mintha újak lennének.
Na ehhez képest, egy látszólag eléggé használt kamerát kaptam, volt egy látványos sérülés a jobb sarkán, a tartó meg össze vissza volt karcolva ebből következtettem, hogy huzamosabb ideig is használták.
Beszéltem chat-en pár ügyfélszolgálatossal, de ők csak és kizárólag a visszaküldést erőltették, a partial refund ( részleges visszatérítést) visszautasították.
"In the next 2 to 4 hours, you''ll get an email with all of your return instructions. Follow them to return your item. Once you ship the item back, Amazon will begin to process your return. It may take up to 30 days for Amazon to receive and process your item and it could take another 7 days to process the refund. After processing is complete, you''ll receive €xxx refunded to your Mastercard."
Végülis ez lett a vége.
Azt írta, hogy DHL dropshipping lesz, le kell adnom egy közeli DHL telephelyen. Ez, hogyan működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- YouTube
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- World of Warships
- További aktív témák...
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Xbox 360 Slim E (500GB) eladó!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest