Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
senior tag
válasz
chatran
üzenetére
Szerintem teljesen korrekt.
Visszaküldöd, és utána visszakapod az árát is.
És a legjobb hogy nem kell a postán magyarazkodni hogy te ezt ingyen szeretnéd küldeni az amazonnak vissza az alábbi címkével amit kaptál tőlük, hanem ügyezheted a DHL-lel akikre azért nyugodtabban bízom a csomagot.
Amúgy én pont most rendeltem egy erősítőt a német amazonrol, és csak remélni tudom, hogy ha egyszer gond lesz és javításra vagy cserére kell küldeni akkor nem a postával kell ügyeznem. Két éve volt egy egér amit visszaküldtem, na az még a postával ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest