Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Raspberry Pi
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz ThodEE #32070 üzenetére
Az alexpo elmúlik, ha több fény éri az érzékelőt.
1. Növeled a rekeszt. Csökken a mélységélesség, sötétednek a sarkok.
2. Növeled a záridőt. Esetleg állvány és statikus téma kell hozzá. Ha nyúl, akkor plüssből. Vaku esetében hatástalan, mert a villanási idő rövidebb mint a záridő.
3. Plusz fényforrás használata.
4. Használd a lassú szinkron beállítást a vakuhoz, ha visszaveszed a fényét 2FÉ-kel, mert akkor a környezeti fényekre támaszkodsz.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
torzo
őstag
Az alexpo a fénymérőd műve, vaku nem segít, tágabb rekesz vagy hosszabb záridő M-módban igen. Kérdés, milyen módban lőtted?
Alexpot + expokorrekcióval kell javítani A módban, M módban meg úgy korrigálsz, hogy fölélősz. Ez a nyuszi szerintem elbír vagy 2/3-1FÉ-et. Hogy most záridővel, vagy rekesszel játszol, az szándék és lehetőség kérdése.
Ha raw, akkor meg LR-ban ugyanezt simán megteheted, ha az iso nincs az egekben. Talán a jpeg is elbír ennyit.[ Szerkesztve ]
-
belovary
senior tag
Szerintem a vakuval ne veresd pofán, hogy csúnyán fogalmazzak. Rendszervaku is max levéve, vagy esetleg fehér plafonra irányítva, indirekt módon. De az ISO-n mindenképpen emelj, ha jól láttam ISO 100-as volt a képek nagy részénél. Az ilyen gyenge megvilágítással rendelkező helyeken, mint egy szoba, igen karcsú! A másik, hogy próbáld megbeszélni a modellel hogy valami másik helyszínt válasszatok, hogy ne legyen ennyire közel a háttér, és akkor már a mélységélességgel is lehet játszani, jobban kiemelni a nyuszimuszit. Nagyon nem egyszerű egy rossz fényekkel rendelkező helyen képelni. Én is most tanulom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- TCL LCD és LED TV-k
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Raspberry Pi