Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
Fandango #29592 üzenetére
Ez az urbán minimál nagyon fekszik neked, nagyon jó a szemed hozzá.
Nagyon bejön az ablakokban tükröződő ragyogó, élénk kék ég, és a fal szürke, lepukkadtsága. Balról a második ablakon van 3 fehér csík, mintha a tükröződő felület ott sérült lenne. Azt ott kijavítanám. Csak hogy kötekedjek.Telomanikus
Ha tökéletesen vízszintben volt is a gép, akkor is olyan, mintha jobbra dőlne. A stég deszkái a kép alján mind jobbra futnak le, és ezáltal olyan, mintha dőlne. Egy kicsit olyan, mintha meg lenne csavarodva az egész. Jobbról vagy többet kellett volna vágni - hogy az első leágazás ne látszódjon - vagy még többet kellene mutatni.
Az oszlopos képből én megnéztem volna, hogy milyen ha nem így átlóban vannak, hanem egyenesen, és állóban lövöd meg. Így nem tudom... olyan semmilyen.
Írom ezt úgy, hogy egyébként a te képeidet is nagyon bírom.Fotonhámozó
Engem nem zavar, hogy kiégett a Hold. Egy kicsit olyan, mintha az világítaná meg a várat, mert a felé eső oldala a világosabb. Bejön.De mi az a fura a fa törzsén? Tájékoztató a fotósoknak a maratonon? Azt lehet eltüntettem volna. Bár írtad, hogy csak minimális utómunka megengedett a pályázaton.
andris1602
Cukiságot nem ér! Megóvom.
phaseOne-hoz hasonlóan szűkebb vágást javasolnék. Fentről, lentről, jobbról. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF Nikkor 35-80mm, 1:4-5.6 D objektív
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- SONY-E TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 DI III-A VC VXD 2,5év garancia újszerű keveset használt
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest