-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Novics
senior tag
válasz Fandango #29592 üzenetére
Ez az urbán minimál nagyon fekszik neked, nagyon jó a szemed hozzá.
Nagyon bejön az ablakokban tükröződő ragyogó, élénk kék ég, és a fal szürke, lepukkadtsága. Balról a második ablakon van 3 fehér csík, mintha a tükröződő felület ott sérült lenne. Azt ott kijavítanám. Csak hogy kötekedjek.Telomanikus
Ha tökéletesen vízszintben volt is a gép, akkor is olyan, mintha jobbra dőlne. A stég deszkái a kép alján mind jobbra futnak le, és ezáltal olyan, mintha dőlne. Egy kicsit olyan, mintha meg lenne csavarodva az egész. Jobbról vagy többet kellett volna vágni - hogy az első leágazás ne látszódjon - vagy még többet kellene mutatni.
Az oszlopos képből én megnéztem volna, hogy milyen ha nem így átlóban vannak, hanem egyenesen, és állóban lövöd meg. Így nem tudom... olyan semmilyen.
Írom ezt úgy, hogy egyébként a te képeidet is nagyon bírom.Fotonhámozó
Engem nem zavar, hogy kiégett a Hold. Egy kicsit olyan, mintha az világítaná meg a várat, mert a felé eső oldala a világosabb. Bejön. De mi az a fura a fa törzsén? Tájékoztató a fotósoknak a maratonon? Azt lehet eltüntettem volna. Bár írtad, hogy csak minimális utómunka megengedett a pályázaton.andris1602
Cukiságot nem ér! Megóvom.
phaseOne-hoz hasonlóan szűkebb vágást javasolnék. Fentről, lentről, jobbról.[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest