Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• belovary

senior tag

válasz FoxiestFox #55411 üzenetére

Nekem sem ez volt az álmom, de a National G. nem hív fel, hogy héééé, köllleeeesz!!! :DDD
    Igen, a gyökerek a legnagyobb gond. 2 éve küzdök az üzlettel, amit csinálok, próbáltam a szarból várat építeni, lóvé nélkül, hitel hegyek... Most már alakul, és ahhoz képest hogy honnan indultam, el sem hiszi az ember.
    De amíg a volt tulaj szarját pucoltam, meg próbáltam valami értékelhetőt kreálni, addig a fotózás igen háttérbe szorult. Sok próbálkozásom volt model keresésben, de igen nehéz. Otthon, Magyarországon szerintem kb 10 perc lenne. :)
    Találtam két leányzót, de vagy 4-5 alkalommal megszívattak, nem jöttek el, ha eljöttek, úgy jöttek oda, hogy én éreztem magam kellemetlenül. Kegyetlenül szíros haj, igénytelen ruha, sorolhatnám.
    A többi, aki osztrák, vagy más nemzetiségű, az első kérdése, hogy mennyit fizetek. Amikor elmagyarázom, hogy ez most nem projekthez kell, nem fizetős megbízás, de idővel lehet, és akkor ha őt kérik, akkor az már jó pénzért megy, akkor nem is értik, hogy mi az hogy nem fizetek. Hozzáteszem nem modelekről van szó, akik befutottak, vagy ilyesmi. Szóval sorban elutasítás, vagy a legutolsó csaj 200€-t kért. Mondom, aranyos, ebben van valami extra is? :D Szóval nehézkes, de remélem megoldódik.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák